Jump to content

skoda-club-bulgaria.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Авто-сервиз Трансексперт - София


dude_BG

Recommended Posts

Работят чисто, качествено, и са вежливи!

И имат горе видеоуредба - та като седнеш да си пиеш кафето, и можеш да си гледаш и колата как ти я правят.

И няма разни простотии, от типа - блъскане по шасито с бойния чук. :eusa_naughty:

Дето като ги видиш, и да ти стане лошо.

Абе, въобще - един от малкото читави сервизи в България!

А и един от служителите там също кара Шкода Октавия.

Сребриста като моята. :doubleup:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 месеци по-късно...
  • Отговори 342
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

  • Mishelle

    68

  • shaft

    25

  • sauber

    23

  • legaltk

    13

Да се присъединя и аз към гилдията на доволни клиенти на сервиза.

Вчера го посетих с моита крива Фобия , която до тогаз беше минала през няколко сервиза за диагностика и реглаж на преден мост и всички твърдяха , че всичко е наред на колата , а тя продължаваше да върви на ляво. Времето беше ужасно мокро и въпреки , че не показа признаци на проблем при тестовото кръгче момчетата я качиха на стенда и откриха проблемите по предницата , които не позволяват реглаж по каталожни данни и след леки корекции колата пак може да върви на право и в сухо и в мокро :banger_2:

Определено при необходимост от друг ремонт ще се обърна отново към тях.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 седмици по-късно...

Отново искам да изкажа своята ОГРОМНА благодарност на сервиз Трансексперт. Семейния Опел го беше закъсал с един клапан за високо налягане. От вносителя София Ауто предложиха смяната му, без да се съобразят с предписанието на Дензо (всъщност не знаеха за него...), че трябва да се смени и този за ниското - нещо, за което от Трансексперт ме информираха компетентно. Ако бях сменил само единия, най-вероятно сега щях да съм гризнал дървото... Да не говорим, че цената на двата оригинални клапана + труда в Трансексперт беше същата, като за единия в София Ауто без труда. А времето за работа, със свалянето на цялата горна карантия около двигателя, в Трансексперт беше два пъти по-кратко, съпоставено със същото при "опитните" майстори от фирмения сервиз.

 

Благодаря на Евгени и на майсторите от Трансексперт. Благодаря ви за професионализма, отношението, уменията и знанията. За мен това е най-добрия сервиз, който някога съм посещавал!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 седмици по-късно...

+1

Диагностика и реглаж на преден мост.

 

Много съм доволен, колата завиваше доста в дясно, диагностицираха -> корегираха, казаха ми да направя едно кръгче да видя как е положението - вичко беше 6! Бързо и качествено.

Много приятно бах изненадан когато излязах на магистрала и осъзнах, че тресенето при ускорение точно на 120 също беше изчезнало. :)  А ми бяха обеснявали, че е от други неща.

 

пс. Забравих да спомена - преди това бях ходил на друга диагностика и там ми казаха, че колата е перфектна и съм се объркал нещо. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 седмици по-късно...

Сряда ми прибуксува съединителя. Съответно се свързах с Евгени, запазих си час, който поради натоварения график беше чак за другата сряда, но ми предложи да му закарам колата и да я оставя и при първия отменен час ще ми смени съединителя. Вчера ми се обади, взех си колата, съединителят сменен, колата прегледана за други проблеми, съответно описани в листа за поръчката и накрая измита отвън и вътре.

 

Благодаря на Евгени и момчетата от Трансексперт.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Искам и аз га ги похваля!

Оправят всичките коли на семейството ми , както и служебните! Винаги са много отзивчиви и разбрани. Когато им закарам кола и кажа на Евгени или на някои от майсторите тропа тука, там и това и това - Той взема ключовете , возиме се заедно и после я вдига на крика и пред мене преглежда колата и ми показва какво , що. Винаги са много бързи и ако имаш нужда от спешен ремонт винаги са отзивчиви! 

 

Дерзайтее момчетата там са Номер 1

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 седмици по-късно...

Днес смених спирачната течност при момчетата, също и обновихме G12+ антифриза с G13. Сега забелязвам, че колата загрява по-бързо - преди при околна температура от 2 градуса загряваше след 7-8 километра до малко преди 90 градуса, а сега за 4-5 километра загрява напълно до 90.

 

За пореден път - всичко е наред и благодаря за чисто и бързо свършената работа!

 

Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Начи новия антифриз не охлажда :P

Редактирано от Цецо75
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хич даже. Има свойства да не охлажда добре. Хи хи.

 

Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В четвъртък колата мина редовната смяна на ангренажи, ролки, водна помпа, пистов ремък и обтяжната му ролка, смяна на радиатор, маншон каре, горивен филтър и нов антифриз. Перфектна работа без забележки и накрая колата беше измита външно и вътрешно и двигател, защото на Евгени не му харесало как изглежда мръсен. КАто ми изпрати снимките чак ме хвана срам как ми изглежда двигателя, как изглежда сервиза и как ми я върнаха колата.

 

post-508-0-74445500-1418558085_thumb.jpg

 

post-508-0-25773300-1418558087_thumb.jpg

 

post-508-0-21636600-1418558321_thumb.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 месец по-късно...

Искам за пореден път да благодаря на екипа на Трансексперт. След като харесах визуално колата, това беше сервиза, в който я закарах за обстоен преглед. След което при тях смених ангренажен комплект, дискове, накладки, масло и други консумативи. Отново съм изключително доволен от професионализма им и подхода/отношението към клиента.  :eusa_clap:

 

20150123_163543.jpg

20150123_235627.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Миналата седмица се появи странен проблем със спирачките на Фабията. Като я пусна по инерция и натисна спирачката някоко пъти, педала ставаше твърд и спираше трудно. На скорост не го правеше. 

Отидох при Евгени, провериха за скъсани маркучи по вакума, но се оказа накрайника на вакум помпата. Сложихме нова помпа и заспа :)

Покрай нея сменихме и масла, филтри, жила на ръчната, барабани и др. Както винаги всичко беше свършено професионално!  

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 месеци по-късно...

Поредния положителен коментар за Трансексперт. Не ми остана време до сега да драсна за това, но... Преди повече от месец екипа им ми съдейства за преобуването на РС-ката с нови джанти Momo Quantum Evo и гуми Nokian zLine. Естествено, както винаги, съм изключително доволен от професионализъм и отношение, които получава всеки клиент при тях. Ето и малко снимки:

 

20150416_160021.jpg 20150416_160027.jpg 20150416_165241.jpg 20150416_171301.jpg 20150416_171320.jpg 20150416_173849.jpg

20150416_173853.jpg 20150417_092502.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз да благодаря на Трансексперт. Без забележки - браво за бързата работа, както и браво за начина, по който се отнасят към колата ми в автомивката. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 месец по-късно...

Искам да благодаря на Евгени от Трансексперт за вниманието, което ми оказа в гаден за мен момент и ми отстрани проблема.

 

Както съм писал в друга тема  имах проблем с пластмасовата кора под картера, която се разкачваше, а ми предстои по-дълго семейно пътуване този петък.  Купих си метален щит от колега от VW форума за да си реша проблема. Част от закрепването става посредством нит-гайки М10, които се монтират в съществуващи отвори по конструкцията на шасито. Вчера след работа отидох в един сервиз в чийто магазин се продават подобни метални щитове (не споменавам името защото нямам за цел да оплювам който и да е) и попитах приемчика дали ще може да ми монтират моя - заведох го до колата и му го показах, като му обясних и какви са крепежните елементи. Той ми отговори утвърдително и ми каза да мина днес по обед да го монтират. Тръгнах си доволен и днес отидох в сервиза. По това време имаше друг приемчик - обясних му по същия начин какво искам показах му щита и той ми каза, че няма проблем. Качиха колата на подемника, свалиха пластмасовата кора и се оказа, че нямат машина за занитване на такива гайки. Единия от майсторите даже не знаеше точно какво представлява нит-гайка. Помолих ги да ми монтират обратно пластмасовата кора като по възможност я закрепят, така, че да мога да се придвижвам без да пада. Майстора ме увери, че я е захванал много здраво и няма никакъв шанс да падне. Платих си за услугата. Излязох на околовръстния път и след около 1 км започна да се чува странен стържещ шум. Пуснах аварийни и спрях в локалното платно. Погледнах под предната броня и видях как кората се е откачила от дясната страна и се влачи. Пак казвам целта ми не е да оплювам въпросния сервиз, тъй като кората ми си имаше много проблеми със захващането - просто се ядосах, че ми загубиха времето като ми казаха, че могат да ми извършат услуга, която в последствие се оказа, че не е така.

 

Първото нещо за което се сетих е да звънна на Евгени, който ми беше и най-близо. Човека си има много работа в момента и явно не си беше чул телефона. Реших направо да се изтърся в сервиза без предварителна уговорка. Евгени ме посрещна с разбиране, изслуша ме търпеливо и ми вмести колата на един от подемниците. Изчаках в кафето и не след дълго ме извика при колата. Показа ми прокъсаните, увиснали пластмасови страници, за които се захваща пластмасовата кора, при което ми стана ясно, че няма как стабилно да се захване кората и рискувам пак някъде по пътя да се откачи, също се оказа, че в миналото е имало някакъв удар, за който не знам и са се получили разминавания от двете страни, което също оказва негативно влияние. Попита ме, въпреки че няма необходимия инструмент за нит-гайки с такъв размер М10, дали съм съгласен да пробва по друг начин да монтира металния щит за да съм спокоен при предстоящото пътуване. Съгласих се и не след дълго Евгени ме извика за да ми покаже как е станал монтажа. На мен ми изглежда доста добре, а и сега разстоянието до асфалта е доста по-голямо.

 

Надявам се всичко да е наред и още веднъж изказвам големи благодарности на Евгени и Трансексперт за разбирането и вниманието, което ми оказаха.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отново със закъснение от моя страна искам да благодаря на Трансексперт и Евгени, който за пореден път доказа, че е ГОЛЯМ човек. Както мнозина от вас знаят, на събора, докато жена ми разцъкваше обиколки на пистата, едната бобина се предаде. Евгени, който беше гост на мероприятието, имаше резервна, която ми подари. Благодарение на този жест от негова страна и моя късмет той да носи резервни, веселбата на пистата продължи, а след това и се прибрах благополучно до София. По негов съвет, който се припокри с желанието ми, след събора поръчахме 4 нови бобини, Така или иначе ще ги сменям, решихме да сменим и свещите - всичко да е ново. Звънна ми той на следващия ден, около 16:00ч., че частите са пристигнали. Тръгнах веднага, но греда - яко задръстване заради ремонтите. Кацнах в Трансексперт чак в 18:30ч., което се пада към края на работният им ден. Всички си тръгваха. Предложих да взема бобини и свещи и да си ги сменя сам в гаража. Евгени категорично отказа. След малко дойде с бонбони - оказа се, че има рожден ден. Нещо което не знаех... и се изложих. Та така, след работно време, на връх светлия му празник, човека без да бърза и педантично както винаги прегледа всичко и извърши смяната. Благодаря ти, Гена! Долната снимка е пред затворения вече сервиз... Ще намеря начин да се реванширам.

 

20150710_185005_HDR.jpg

 

Няколко дни по-късно, т.е. днес, ми беше свободен ден и реших да направя компания на Венци (shaft), член на клуба и мой приятел, който имаше записан час сутринта за преглед на преден десен спирачен апарат. Сигурен съм, че той е поредния доволен клиент на Трансексперт, но оставям коментара му на него. Снимките пък са от мен:

 

Фейслифта на крика е неговата кола. Вижда се, че в сервиза има още една Шкода, чакаща за съединител. А докато бяхме там дойде и още една.

 

20150716_110941.jpg

 

Това е преди да си тръгнем:

 

20150716_122950.jpg

 

Ясно е, че Трансексперт е сервиза, който ще препоръчам на всеки. До сега все снимки от сервизната част съм пускал. Време е да ви покажа къде и колко приятно може да си изкарате докато ви ремонтират колата. Снимките са с лошо качество, но ви гарантирам за уюта и комфорта, които ви очакват на втория етаж. Освен това разполагате с телевизор, на който може да наблюдавате извършваните по колата ви манипулации. За прохладата през лятото може да разчитате освен на студените напитки, но и на сенчестата тераса или на климатика в затворената част. Уточнявам, че снимките са правени в ранен час, затова все още няма никой в кафето и можех да снимам.

 

20150716_113030.jpg

 

20150716_113037.jpg

 

20150716_113048.jpg

 

20150716_113100.jpg

 

Още веднъж - ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ за всичко на Евгени и Трансексперт!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ОПРЕДЕЛЕНО И АЗ, ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ, СЪМ СТРАШНО ДОВОЛЕН ОТ СЕРВИЗА!!!

 

Оправихме най-гадното бучене, което съм чувал по колата досега - има и други, които не се оправят (вродени), ама те са си слънчице сравнени с това, просто! Това бучене ме е отказвало да изляза да покарам, а аз ако не покарам - значи съм болен!!! Това ми е начин на живот... Всеки си има нещо, което го кефи...

 

Писал съм най-подробно за проблема ми в темата тук: http://skodaclub.bg/forum/index.php?/topic/35394-хроничен-проблем-със-съпортите-на-задните-спир/?p=358249 (става въпрос за преден десен спирачен апарат). За мен сагата с тропащият апарат приключи в сервиза.

 

Искам да БЛАГОДАРЯ на Евгени, че ми оправи проблема с апарата!!! Спирачките трябва да работят безотказно и да са изправни на 100% винаги!!!

 

Благодаря и за обстойния преглед на машинката ми!!! Открихме, че 2-те предни и 2-те задни биалетки са си за смяна, защото са скъсани маншончетата им и потропват лекичко чат-пат (повреме на тестването на апарата го установихме това нещо) - не знам от кой зор, при положение, че много я пазя тая кола и дупка не е видяла - това го констатира и Евгени вчера - "Тя изглежда направо нова отдолу..." ми каза... :D Ама си остарява полека, разбира се - няма как.

 

Благодаря, че ми обърна страшно много внимание, също така и че изтества колата ми за проблемчето с трудно влизащата трета предавка понякога, който няколко човека също имат, но не успяхме да го накараме да се прояви гадината...

 

Определено съм много доволен от всичко, което направи за мен вчера!!! БЛАГОДАРЯ!!!

 

 

ИСКАМ ДА БЛАГОДАРЯ ГОРЕЩО И НА ЮЛИ, ЧЕ СИ ЗАРЯЗА РАБОТАТА ТОЧНО ЗАРАДИ МЕН И ДОЙДЕ ДА МИ ПРАВИ КОМПАНИЯ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ!!! БЛАГОДАРЯ ЮЛИ, ТИ СИ ИСТИНСКИ ПРИЯТЕЛ!!! ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ МИ ГО ДОКАЗВАШ!!!

 

Искам да отбележа също, че от Евгени научих много неща, които за мен бяха новост, напълно безценни и безкрайно интересни!!! Това не се чете по форумите!!!

 

Много съм доволен!!! Благодаря за всичко - все така перфектно да си работите!!! Най-чистият сервиз, който лично съм виждал!!!

 

Супер странно звучи - човек да си изкара страхотно в сервиз - но аз наистина си изкарах страхотно и не разбрах, че съм бил в сервиз!!! Бях при приятели!!! От сервиза не боли, както боли обикновено, когато хората са печени и си разбират от работата!!!

 

Поздрави

Редактирано от shaft
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Понеже всичко е казано по - горе и само мога да го повторя, ще кажа: Аз намерих сервиза в който ще ремонтирам колата си за в бъдеще.

 

Поздрави.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още един доволен клиент от сервиза в мое лице  :)

Тъй като е изписано вече доста за сервиза, аз ще кажа само - бързи, точни и вежливи.

 

пс: И това кафенце на втория етаж е голяма благинка  :D

Редактирано от axel
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 седмици по-късно...

И аз искам да благодаря на Евгени за вниманието и отношението!

Просто може да сте сигурни, че това е Сервиза. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз останах горе-долу доволен, по към горе, но да кажем 85%. Реглажа на предница стана от втория път, но отношението беше на ниво.

Редактирано от niki
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.