Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Предложение към модераторите

Recommended Posts

Здравейте, забелязвам че във форума има силна нужда от раздел посветен на авто озвучаването. Мисля, че има много хора като мен за които това е важно и ми се струва, че не е излишно да има такъв раздел. Още повече, че спрямо форуми на други марки коли нашият е доста беден на раздели - някой може да си помисли, че няма какво да се пише, а това не е така! Вижте, че в темата за озвучаването на 120ка се поства постоянно.

Ако някой е на моето мнение, моля да ме подкрепи, смятам, че това е за благото на форума.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

beliq_lebed съгласен с теб на 100% !!! :) Аз искам да предложа пък раздел, който да е нещо от сорта на Multimedia - където пък, да се коментират разни снимки, клипчета едно друго.. :roll: :roll: .Така като няма раздели за повечето работи и всичко се трупа във "Всеки за всичко" - ето станали са 3 страниците и вече трудно се намират темите.. :? :x :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

още преди време бях пуснал една тема ,обаче тогава никой не реагира...дано сега да стане....въпросса е обаче да изберете точно какво ви трябва зада няма после единия отдел пълен а в другия има 2 мнения на кръст :wink:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.