Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

подрънкване откъм таблото

dekata

Recommended Posts

много досадно дрънчене откъм таблото.три пъти го свалям и не мога да открия от къде идва :evil: смазах предавките на километража,притегнах кабелите и пак си го има.все едно в пластмасова кутийка сте сложили пласмасови или метални парченца и я подрусвате :roll: ебати и обяснението :lol: някакви идеи :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: И не си отваряй повече таблото....

П.п.: Краси, ако съдя по подписа ти, май си си купил Фела, а? Айде пусни снимки, ако съм прав...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пробвай да притегнеш гайките на въздуховодите - намират се при двигателя 4 бройки по панела под прозореца и друго не се сещам освен някоя монета или гайка , а може и да дрънчат корите на колонките в таблото и т.н.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

само това ли измислихте :smt018

Сори, не помогнахме много :oops: общо взето неприятен проблем и решението е мисля определяне на дрънкането и някакъв български начин за справяне с него...

Коко, много си наблюдателен :D Ми не издържах повече от седмица без кола, ще пусна тази седмица снимки. Не е спортлайн но ми допадна доста. 8)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

при мен се беше получил някакъв подобен шум, оказа се, че ми се е разхлабило барчето - щото го захванах само с два винта за долната част на таблото...а преди това ми тракаше приставката за секретните болтове на гумите, която бях сложил в жабката - докато открия какво е... :lol:

надали ти помагам, ма мисълта ми е, че понякога може шумът да се причинява от много незначителни неща и не е задължително да си разглобяваш таблото, за да ги откриеш. Защо не помолиш някой друг да кара колата, а ти да се опиташ да откриеш източника на шума?...

Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

значи всичко съм притегнал по таблото и зад него.сега се сещам,че вътре имаше 2 кутийки,релета някакви може би,здраво са хванати но трябваше да ги сваля и разклатя да не би да е от тях.възможно ли е да идва отпред от чаркълъците покрай двигателя :roll: макар ,че и там съм притегнал всичко.май ще трябва да усилвам мизиката и да карам така :lol: благодаря на всички ви :smt017

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 1 месец по-късно...

Първо да се извиня,че изравям стара тема.Разгадах проблема затова реших да пиша,може да е от полза на някой ;) Значи времето се стопли и отворих прозорчето :D И кво чувам-дрънчене от предно дясно колело :roll: Вкарвам в бокса и беше точно което си мислех-счупена скоба на накладката и тя дрънчи.С баджо спретнахме нова скоба и стана по-хубава и от оригиналната :DПри последвалият тест установявам-о чудо гадното дрънчене от таблото също е изчезнало :? От къде преминаваше този звук така не ми е ясно,но се кълнях че е от таблото.Къде го чукаш ,къде се пука. ;):lol: Поздрави.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

при мен се беше развила гайка на болта на дясната панта на капака над мотора и колко пъти съм отварял табло и облицовки незнам,един ден забелязах че само при този болт има ръжда и като го пипнах той се разклати.смених го с друг защото като исках да го стегна той се скъса.от тогава няма тропане.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.