Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Спортно каране с 120L...

gogata

Recommended Posts

Нека като за начало правим разлика между спортно каране и правене на селски гъзар :mrgreen: .

Мога да ти кажа моя майстор като ме качи с мойта кола за едно кръгче в Симеоново, да пробва спирачките, какво се казва спортно каране :lol: .И как завоите ги взимаше с газ и спирачка едновременно. Изправи ми косите, а колата вървеше все едно на същите мизерни 700 кила е бодна двигател със 100 коня (тя е 42 :mrgreen: ). Така че, има потенциал, стига да знаеш да караш и да имаш достатъчно опит да не завършиш я в мантинелата, я в някое дърво недай боже. Аз примерно колкото и да се опитвам не мога да я накарам да върви така. Само вдига шум, а не върви :mrgreen: .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...аз лично само съм пилил гуми...

И колко метра ги въртя или те просто приплъзнаха :mrgreen: А колко време се форсира на място преди да пуснеш съединителя :?:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ха да бях забравил че преди да пуснеш съединителя форсираш сума време...дори и на лед...много е забавно...иначе и аз съм се въртял на едно място ама на лед и тя не тръгва и като и завъртиш волана става забавно и не бих казал че е страшно за полуоските

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз лично само съм пилил гуми :lol: и опити за 360

Че какво спортно има в това? :roll:

И на мен ми беше интересно, и затова го помолих да разграничи правенето на гъзар от спортното каране :mrgreen: .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

A,

120ka става яко за връткане на 360 .... на лед/сняг :mrgreen:

Тоя автомобил НЕ става за състезания. Ако не вярваш качи се в един 90-100++ коня автомобил и ще разбереш защо.

А, и издърпаш някой не му казвай че сте се дърпали - по-добре да не знае :lol:

Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

120Л не е спортна кола, но и аз съм правил някои "трикове зимата" - на прав участък завивам рязко в ляво, газта до край и шкодата се завъртя напреки на пътя. Иначе винаги съм искал да тръгна от място в завой с гуми (като BMW M3) зимата става ама колата е неуправляема. Най-сполучливо съм го правил лятото на камъчета или пясък. Иначе зимата съм взимал успешно завои с ръчна и ставамного яко. 8)

Такаче чакам снега ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.