Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

добавка за маслото на ДВГ

todor_velikov

Recommended Posts

здравейте!Някой ако знае да помага-понеже взе фаворита доста да ми харчи масло и се чудя каква добавка да му сипя за сгъстяване на маслото,докато се оправи времето и запретна ръкави за ремонт.

П.П.маслото е сменяно преди 3000км и е 15W40,харчи ми по литър на 1000 км

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добавката , която 100% върши работа - главата на земята , гумички , клапани ако е нужно , сегменти и ако са много зле ризите ... всичко ново и спира да харчи ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

докато се оправи времето и запретна ръкави за ремонт
- Има на много места по магазините за автоаксесоари включително и в магазина за Шкода на Сточна гара една добавка STOP в тенекиена кутийка като кенче. Струва 5лв. и е 500мл. - гъстичка е . Аз съм сипвал на мотор пред разпадане и мога смело да кажа, че по-зле не става.

ПП. Времето не е лошо, не му се плаши на ремонта освен финансово...

главата на земята
- Това не го приемай буквално хаха, защото съм виждал и такива изпълнения - един приятел му се наложи два пъти да я качва главата по такава причина.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да днеска си купих същата добавка точно оттам,пък и минах да видя как са цените на гарнитура ,сегменти и уплътненията за капаците.Питах и за гумичките на клапаните,а продавача ми каза че имало и някакви гумени уплътнения ,който се слагали под гайките на капака на разпределителния вал.Дали наистина има такива ,защото аз не съм чувал?!Има ли наистина такива?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да има - това са едни малки гумички - евтини са, които ги има при страничния капак /това обаче не е капак на разпределителния вал, защото е над него/ и при капака на клапаните. Това не го мисли, явно не си се сетил просто.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.