Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

да се оплача

dekata

Recommended Posts

Тъпи селски копеленца ми изкъртиха емблемите на колцата :evil: Предната и задната,като предната са я сцепили на две и долната част стои супер грозно.Някой имали представа колко струват защото трябва да ги поръчам да ги доставят :roll:

П.П. Карам много екзотична кола-чак ми крадат емблемите :mrgreen:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако колата ти е Фелиция - при бай Мето на Сточна гара - адреса и телефона са в сайта в "Магазини" - струва 12 кинта (те са еднакви за отзад и за отпред). В гаражчето на "Монтевидео" са по 15 кинта.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нови двете ще ти струват към 20 и няколко лева мисля. И моята преди бяха дръпнали, просто на шкодата емблемата е красива какво да се прави :mrgreen:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако колата ти е Фелиция - при бай Мето на Сточна гара - адреса и телефона са в сайта в "Магазини" - струва 12 кинта (те са еднакви за отзад и за отпред). В гаражчето на "Монтевидео" са по 15 кинта
До колкото имам спомен,а и като гледам аватара,колата е Фелиция.Предните емблеми еднакви ли са на тези със старата и новата решетка?Защото нашата се продава заедно с поставката за маската,цената варира от 12 до 18 лв.Задната нямам спомен колко струва.Във всеки магазин за шкодови части се продават.Dekata обаче не е от София,Пловдив май е най-близкото място,откъдето да си ги набави.

Един колега си е решил проблема като ги е закрепил с болт по средата.Така със сигурност не могат да ти ги откраднат,но за цялата решетка гаранция няма :mrgreen: .

Аз имам предна(с поставката за маската е)
Кажи някаква цена,че в моята е влязла вода и се е поолющила,грозно е като се загледаш.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

mimi.b 10 лева и искам.

Ако искаш да ти я снимам да я видиш?Щот гледам и на мойто е влезнало вода ама не е олющена.

Също така ако на някой му трябва лайстна на предната маска и решетката от вътрешната страна също ги продавам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

mimi.b 10 лева и искам.

Ако искаш да ти я снимам да я видиш?Щот гледам и на мойто е влезнало вода ама не е олющена.

Също така ако на някой му трябва лайстна на предната маска и решетката от вътрешната страна също ги продавам.

Ако ти се занимава,снимай я!Не ми е спешно,може да ми я донесеш на следващата среща. ;)
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето я:

http://images13.snimka.bg/002225428-big.jpg

Ако те устройва ще я донеса,ако не ще търся пазар за нея :mrgreen:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

)

Ето я:

http://images13.snimka.bg/002225428-big.jpg

Ако те устройва ще я донеса,ако не ще търся пазар за нея :mrgreen:

Благодаря ти!

Моята обаче изглежда по същия начин(съвсем малко по-зле :mrgreen:),така че се отказвам.Ще купувам нова!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

емблемите ...

мисля че няма какво толкова да се оплакваш

какво да кажа като се прибирах преди две вечери и гледам на едно рено пред блока му свири алармата, ама гледам свири продължително... приближих се до реното и гледам нещо странно на предния капак приближих се още видях че някой беше хвърлил на предния капак на реното парче бордюр около 1 метър, а до колата имаше един доста голям камък и също страничните стъкла бяха счупени.

така че има доста по-големи проблеми

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на мен ми свиха задната емблема :evil: :evil: :evil: но взех нова че ми е грозно без нея.Но я разпробих в срдата кадето е кръгчето та сега да ми вземат нещото.Освен да я счупят нищо друго немогат да направят.Нова струваше 10 лв.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Върнах си и двете емблеми :D Предната е малко поразена,но засега ще карам с нея.За виновните имаше h050.gif Сега

са залепени с монтажен силикон :mrgreen:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да не би да си я видял на съседчето на колата и след това да е имало бой!!!

пп. абе аз ли съм тъп и немога да намеря тая иконка която си сложил с едното човече дето бие другото по дупето???всички възможни иконки които ги има във форума ги прегледах 10 пъти и не я видях???

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не.Едни хлапета си ги събирали.А иначе от тукhttp://www.cheesebuerger.de/smilie.php можеш да си избираш всякакви.В ляво избираш тематиката ,цъкаш на избраното и долу излиза адреса на изображението .Копираш го и го поставяш където искаш p041.gifp046.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.