Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

катастрофа

Recommended Posts

по бтв в новините показаха жестока катастрофа на шкода 120l

Още 2-ма гинат след фатален удар в стълб в Пловдив

13 март 2007 / News.dir.bg

Двама мъже от Пловдив са загинали на място, а 23-годишно момиче е настанено в болница след жестока катастрофа, станала на ул.”Македония” пред №21 в областния град. Това съобщиха от ОДП-Пловдив.

В 02.20 часа лек автомобил “Шкода 120 Л”, управляван от Х.И./24/ от Пловдив, е изгубил контрол над колата, качил се на тротоара и се ударил в електрически стълб. От сблъсъка на място са починали пътуващият на предната седалка Р.М. на 28 г. и спътникът на задната седалка В.М. на 30 г. 23-годишната К.Д. от Садово е с фрактура на десния крак. Причините за тежкия инцидент се изясняват. Само преди два дни - в неделя четирима младежи загинаха, след като пежото, с което са пътували, се заби в стълб в Пловдив.

колеги ,поучете се и не се правете на състезатели и на можещи да карате след като сте пили! по приятно ще е да си пишем и виждаме ,отколкото да сме помрачени от подобни случки .да помислят и тези които в тема за спазване на ограниченията дали са прави в разсъжденията си.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко се отклонявам от темата. Но, във форума на Фиат http://www.fiat-bg.com/forum/ са си направили раздел с информация за катастрофите ( http://www.fiat-bg.com/forum/viewforum. ... 587292b40d ). Не е най-оптимистичното нещо за разглеждане, но е изключително полезно и отрезняващо за млади шофьори, каквито сме много тук. Не знам администрацията какво ще каже, дали и ние да не направим такова нещо? Вярно е, че списъка с разделите ни стана километричен, но...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Анализа сочи че водачът на Шкодата е бил с 1,5 промила и както в много такива случаи само тои е невредим от удара. Предишната вечер едно Пежо се размаза на улицата на която живея с около 150 км/ч и 4 млади души остават на място. Докога ще продължава това незнам. Катастрофата с Пежото е станало пред патрул на КАТ. Като ги видели дали повече гас вместо да намалят. Но така е алкохола не прощава

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Анализа сочи че водачът на Шкодата е бил с 1,5 промила и както в много такива случаи само тои е невредим от удара. Предишната вечер едно Пежо се размаза на улицата на която живея с около 150 км/ч и 4 млади души остават на място. Докога ще продължава това незнам. Катастрофата с Пежото е станало пред патрул на КАТ. Като ги видели дали повече гас вместо да намалят. Но така е алкохола не прощава

Смятеш ли че шкодата е била с по-малко от 100-120 при обявени 70км?

дай поглед според пежото.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе да мрът бе!!! Егати нещастниците!!! По-добре без такива изпълнители. Като са малоумни, нема кво да ми се пречкат. Само си патиме от такива елементи!

Лошото е, че умират невинни хора с тея дебили :( А понякога (както в случая) дебила жив, другите умряли... Макар че и пътниците са си виновни... Що се качват при некъв пиян нещастник? Не мога да разбера, защо си мислят: "Това на мен не може да ми се случи!" А като се случи - къснооооо... След дъжд - качулка!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе да мрът бе!!! Егати нещастниците!!! По-добре без такива изпълнители. Като са малоумни, нема кво да ми се пречкат. Само си патиме от такива елементи!

Велко, доста грубо изказване.... Вярно, адски тъпо е пияният убиец да остане жив, а да умрАт невинни, но не смятам, че "измирането" на пияните ще помогне. Невинни хора измират по най-нелеп начин всеки ден, а "пречкащи се" и "малоумни" ще има винаги...

Само ми става мъчно, когато умират млади хора...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лошото е, че умират невинни хора с тея дебили :( А понякога (както в случая) дебила жив, другите умряли... Макар че и пътниците са си виновни... Що се качват при некъв пиян нещастник? Не мога да разбера, защо си мислят: "Това на мен не може да ми се случи!" А като се случи - къснооооо... След дъжд - качулка!

подкрепям

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.