Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Поддръжка на Fabia 1.2 12v 2004 г.

Ашко

Recommended Posts

Най-учтив привет на всички!

Както вече се хвалих преди време,купих я втора ръка преди 2 седмици.Днес привърших четенето на комплекта книжки към нея и на всички материали,дори на чешки/sic!/,които чрез вас намерих тук-таме из нет-а,за което пак благодаря.

И изпаднах в паника.Ако въобще някога разбера как се сваля пластмасовия капак над двигателя,май дори и свещите-бобини/?!?!/ няма да мога да сваля сам.Значи,за всяка дреболия - ЕТ.Малеее.Живея в Младост,а това е на другия край на майната си,работя на летището и без отпуск няма да се разминава.

Моля за помощ - има ли сервиз или майстор в София,извън ЕТ,на приемливо разстояние от моя хабитат,който има специализирани инструменти,включително сервизен комп,комуто смятате,че може да се има доверие,и ако да,как да го намеря?

Е,крушка успях да сменя,еба си. :?:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

VIP сервиз в младост 1 до авто къща теодора(където копаят за метрото). Там съм ходил със служебна кола Крайслер и не беше зле обслужването.

нещото което може да направиш е да минеш от там и да попиташ дали могат да ти помогнат за това което искаш да правиш.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ЕТ работят и събота бре :roll:

Голяма част от работещата класа българи, сащо работим в Събота братко. Ако беше споменал "ЕТ работят и в НЕДЕЛЯ, бре", мисла, че щеше да е по-добре казно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ЕТ работят и събота бре :roll:

Голяма част от работещата класа българи, сащо работим в Събота братко. Ако беше споменал "ЕТ работят и в НЕДЕЛЯ, бре", мисла, че щеше да е по-добре казно.

Братко, аз също работя събота и неделя понякога ;) Не се пали :lol:

PS - няма сервиз на официално представителство, който да работи в неделя ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Corropt,благодаря.

А имат ли сервизен комп тия в Младост?Щото сега ми мига oil на дисплейчето,значи последният път е сменено без да ресетват комп-а,не е болка за умиране,ама нали съм новобранец,стряскам се.

Щото идеите за събота и неделя не ме устройват,в София има вероятно поне 30 к Шкоди,само за гаранционното обслужване колко ли са,а само един сервиз,и то на майната си,ето това ме тревожи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За маслото трябва да може да се чисти с комбинация от копчета. Трябва да видиш в книжката на колата. Поне на моята правя така. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако ти отговоря дали имат сервизен комп ще ме попиташ колко пари ще ти вземат. Не знам..... аз съм ходил там за проблеми по ходова част. мини и питай където и да живееш в младост това ти е по пътя или най много да се отклониш 1 км

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи индикатора за смяна на маслото пише как се чисти в книжката.

Капака на двигателя го хвахташ от ляво и дясно и леко клатейки дърпаш на горе.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.