Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

разход на бензин

kawalgia

Recommended Posts

и моята дава толкова в студеното време, нали по-късно се връща смукача особено на къси дистанции все едно си караш постоянно на смукач

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз съм с моноинжекция 1.3, на едно пътуване в едната посока в града минавам поне по 14-15км през най-задръстените улици на Сф, засякох я веднъж:13.3/100... повече не посмях да я засичам :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

10/100 разход в града е нормално, дори малко.Невиждам за какво си се притеснил :mrgreen: При мен раэхода е 18/100, но това е неизбежно,тъй като града ни е разположен на баир и растоянията са къси. Освен това и пътищата са в окаян вид. :evil:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разбрах смукача наистина изключва след околко 7-8 км.,а допреди това карах на газ и гореше около 17 но се ядосах защото като си направих сметката далавера няма

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

10-11 газ градско ли имаш предвид или извън ,аз газаджията ходих в продължение на месеци сменя прави струва обаче положението е такова :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

10-11 газ градско ли имаш предвид или извън ,аз газаджията ходих в продължение на месеци сменя прави струва обаче положението е такова :(

Ти добре си ходил при "газаджия ",но каква е гаранцията ,че си е свършил работата като хората . :mrgreen: Трябвало е да смениш "газаджията" и тогава да изхвърляш уредбата. Неграмотници колкото искаш. :evil:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми това имам предвид - нали ако ми харчи 10-11 на дълъг трябва да я закарам на някои по-височки скали и да я ускоря надолу, гледайки я с облекчение :mrgreen:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При мен ситуацията е 11-12 градско при нормално каране смисъл разумно, кара се предимно на къси разтояния но все пак никак не е икономична :(:(:( но какво да се прави. Мился че 1.6 моно е по удачния вариант вместо 1.3 карб.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

при мен с Фаворит 1.3 моноинжекция гори в Сф около 9/100

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

на бензин един или два пъти съм засичал моя фаворит и ми харчеше 6 на 100 извън- и 8/100 градско.но на газ все пак си е доста по -евтино.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1.3 mpi 7-9 по често към 7 (карам попринцип доста бавно в града)

иначе извън градско 5-6 :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

когато карам бавно, 80-90, извън града ми харчи около 6

в града вече става друго 8-9/100км

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз нямам газова уредба и разхода на бензин на 1.3 карбуратор винаги ми е бил 9-10 градско лято 12 градско зима.На дълъг път ми е сваляла до 7.5 при скорост до 120км.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.