Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Национален Шкода събор 2007

Favorit

Recommended Posts

Колеги, от няколко дена гласуваме за дата на събора (справка раздел "срещи") и поради изключителната активност пуснах една тема за това и тук. Който желае да се включи нека гласува за да можем да изберем възможно най-удобната дата за провеждането му.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

;) Браво колега ! ;) Аз пък заради ГОЛЕМИЯ ИНТЕРЕС и АКТИВНОСТ пуснах в раздела Фабия,Октавия и Супърб!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само да допълня колегата. Заглавието на темата е: Skoda Tourist Trophy 2007

А това е директен линк: http://skodaclub-bg.org/forum/viewtopic.php?t=4371

Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ок ма не разбрах каде ще се сьстои сьбора в кои град

Първо гласуваме за дата - после ще изберем място. Едно по едно. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

на тая последната срешта в "родопска къща" дето беше минах към 17:45 и от вън имаше един фаворит и една фелиция и въобште не си направих труда и да влизам вътре , сторими се супер слаба работа , аз ако исках да се срещна е един или двама човека от форума ,щях да ги поканя на лично съобщение .............. . .. . . . . . .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

на тая последната срешта в "родопска къща" дето беше минах към 17:45 и от вън имаше един фаворит и една фелиция и въобште не си направих труда и да влизам вътре , сторими се супер слаба работа , аз ако исках да се срещна е един или двама човека от форума ,щях да ги поканя на лично съобщение .............. . .. . . . . . .

Еми да беше влязъл, бяхме доста хора :) !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми да беше влязъл, бяхме доста хора :) !

e не очаквах че само 2ма са дошли с колите си !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Извинявай ако ти се сторя груб, но губещият в случая си ти :lol: Да дойдеш (ако си дошъл) и да не влезеш е меко казано тъпо, ама всеки сам си решава. Освен това никога не можеш да преброиш точният брой Шкоди - не всички паркират на улицата или в непосредствена близост до заведението. И не всички са с коли. Този път наистина беше слабо, бяхме около 10 човека, но и 2-ма да сме пак е весело. Всъщност идеята е не да правим рекорди по брой фенове на марката, струпани на едно място, а просто да се съберем и да си полафим, колкото и да сме. Лично на мен до сега не ми е било тъпо, дори и на срещи, на които сме били 4 човека.

P.S.: Колите бяха повече от 2 :lol:

P.S. 2: На срещите обикновено имаме и представител(и) на Лада клуба. Как пък на тях нито веднъж не им беше тъпо с нас? :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Извинявай ако ти се сторя груб, но губещият в случая си ти :lol: Да дойдеш (ако си дошъл) и да не влезеш е меко казано тъпо, ама всеки сам си решава. Освен това никога не можеш да преброиш точният брой Шкоди - не всички паркират на улицата или в непосредствена близост до заведението. И не всички са с коли. Този път наистина беше слабо, бяхме около 10 човека, но и 2-ма да сме пак е весело. Всъщност идеята е не да правим рекорди по брой фенове на марката, струпани на едно място, а просто да се съберем и да си полафим, колкото и да сме. Лично на мен до сега не ми е било тъпо, дори и на срещи, на които сме били 4 човека.

P.S.: Колите бяха повече от 2 :lol:

P.S. 2: На срещите обикновено имаме и представител(и) на Лада клуба. Как пък на тях нито веднъж не им беше тъпо с нас? :lol:

сигорно имаш право просто аз имам друг мироглед за подобни събития , аз се събирам с разни други авто-ентосиасти и срештите ни протичат по различно от това да се съберем в заведение и да си говорим, имам впредвит на някои полигон или омв , резиденцията и си разглеждаме колите правим си "гонки" по някои път и такива работи :lol:

респект кам ваште събирания

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

освен това националния събор ще е доста по-голяма лудница от която и да е сбирка в Родопска Къща (не че съм присъствал досега де) === НАЛИ ?!??! :mrgreen:

и ще има ПОНЕ 22 колия НАЛИИИИИИИИ :?: :!: ;) :mrgreen: :smt004 :smt004 :smt004

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

има ПОНЕ 22 колия НАЛИИИИИИИИ :?: :!: ;) :mrgreen: :smt004 :smt004 :smt004

прогнозата ми е 50-60 :) Ама пак ми се струват малко. :roll: Но по-важно и екачеството не количеството :mrgreen:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен много ще зависи от времето. За съжаление при кофти време не виждам повече от 30% от хората да тръгнат... При хубаво може и до рекорди да се стигне :mrgreen:

Ако съм в Бг (не зависи от мен) ще се включа със сигурност. А ако имаме по от рано датата ще гледам да го уредя да съм си в Бг!

Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

има ПОНЕ 22 колия НАЛИИИИИИИИ :?: :!: ;) :mrgreen: :smt004 :smt004 :smt004

прогнозата ми е 50-60 :) Ама пак ми се струват малко. :roll: Но по-важно и екачеството не количеството :mrgreen:

Бате те бяха ОБЩО толкова миналата година на общия соц. събор в това число разни Лади,Мохери,Трабчета,Варели и Костенурки...някъде 60-70 коли общо на поляната предполагам,че бяха,от които като гледах 50-60% бяха Шкоди 8)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мислиш че няма да се съберем толкова Шкоди ли? Общия си е общ. Мене лично ще ми е много по-интересно на Шкода събора - фен съм на марката (меко казано) и бъркам лада и жигула. Няма какво толкова интересно да обсъдя с някой фен на трабант, разбираш ли. Даже не мога да карам това чудо. :roll: Така че аз ще отида на Шкода събора само - той ще ми е доста по-интересен. И така ще направят вероятно доста хора. Не че имам нещо против другите марки. Поздрави. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Искаше ми се да се съберем повечко хора от тези които имаме VAG Шкоди и да се представим достойно пред другите членове на клуба (защото сме по-нови тук) и да покажем, че и ние сме запалени фенове на марката, но така като гледам нищо няма да стане :roll: Само 2-3 коли ужас :roll:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Искаше ми се да се съберем повечко хора от тези които имаме VAG Шкоди и да се представим достойно пред другите членове на клуба (защото сме по-нови тук) и да покажем, че и ние сме запалени фенове на марката, но така като гледам нищо няма да стане :roll: Само 2-3 коли ужас :roll:

Ще има повече. Време достатъчно има до тогава. VAG Шкоди -те от кои ги броиш? Фелиция или Октавия :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами VAG според мен са Фелиция, Фабия, Октавия и Супърб :) Дано има и поддържани класики 110R и т.н.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми и аз така мисля - ще има доста VAG Шкоди, няма място за притеснение :) Организирам русенската групичка, засега се очертава 6-7 коли да сме ако не спъне нещо някой.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да не мине котка път и аз ще съм с вас. Дори да е само единия ден за през деня ...

Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.