Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Автомобилна алармена система

Skoda120L

Recommended Posts

Здравейте,

скоро ми попадна аларма, свалена от Passat. Имах идея да я монтирам на Skoda -та, но не мога да намеря "Инстукция за монтаж". Цветовете на кабелите нещо не съвпадат с тези от други инструкции. Амармата е Българска - Protect, някаква фирма около Орион ги правила. Момчето с Passat -та каза че са му я монтирали някакви араби от ул. Симеон и само алармата е струвала около 130лв.

Ако някой има идея как да я вържа или е чувал за тази фирма, моля за инфо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като се отвори кутийката на алармата /от компетентен човек разбира се/ лесно ще се открие кой пин за какво е, а и в процеса на монтажа може до известна степен опитно да се установят входовете за различните сензори. Обаче така монтажа ще ти струва колкото да си купиш обикновена аларма /~50лв/, с ясни инструкций и се обезмисля упражнението монтаж без схема, което е равносилно на загуба на време, а и не е ясно без описание на алармата дали изобщо тя си струва да се монтира.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Алармата да не е Protector, а не Protect? Ако съм прав, тази аларма наистина е българска и една от най-добрите на пазара в своя клас. И обратно на предположенията на beliq_lebed тя определено си заслужава главоблъсканицата. И на двете коли съм с нея. Намерих само инструкцията за програмиране и работа с нея. Утре ще питам едно приятелче за схемата, т.е. дали пази такава, защото той едно време се занимаваше с монтажа на тази марка. Стига разбира се да ми потвърдиш, че съм прав за марката де ;)

P.S.: Местя темата във "Всеки за всичко" понеже тя няма нищо общо с тунинга ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за мненията!

Амармата е 100% Българска, но дали е "Protector" или "Protect" не знам. Аз също имам "Ръководство за потребителя" за тази аларма но нямам схемичка кой кабел за какво е. Ако намериш нещо за тази аларма ще бъда благодарен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Същата е значи, както предполагах - Protector. Трябва да ти кажа, че тази аларма определено си заслужава труда, стига да е изправна разбира се. До края на седмицата ще ти изпратя на мейла монтажната инструкция.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.