Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

ferrari-bmw-SKODA FABIA

c5775bm

Recommended Posts

Лошото е че бмв z4 с най-мършавя си двигател е светлинни години пред фабия с топ двигателя :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Corropt, може и да е на светлинни години, ама не виждам основа за сравнение - клас, цена, имидж, функционалност :!: Ако Z4 беше малък хечбек - ОК. Ако Z4 струва колкото топ Фабия - да се сравняват... Ако Z4 има реални задни седалки - да се замислим... Ако Z4 има 4 врати .... Ако Фабията зареждаше така често както БМВ-то - пак нещо за сравнение да има...

Не виждам основание за сравнение между двете!

Моля обясни къде го виждаш ти!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

бах тия турци - същите ганьовци са като нас, ще помоля колежката за превод да видим коментарите на к'во толкова се хилят :roll: :mrgreen:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мите, напълно си прав - абсолютна простотия - гонка в градски условия, типично за хора с малко акъл и никаква представа за последствията при една по-сериозна катастрофа с подобна скорост в подобен трафик. Явно на Анадолеца му е кеф днеска турско във форума да пуска, но и този материал е пълен боклук, както и другите два.

Поздрави.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не виждам основание за сравнение между двете!

Моля обясни къде го виждаш ти!

Ако си изгледал клипчето щеше да разбереш, че това са някакви зачатъци на градска гонка(за която говорят и другите колеги) и сравняване на колите по мощност, ускорение и бързина. Нещото което движи седалките,вратите, имиджа, функционалността и тн (неща за който ТИ говориш) е двигателя за който АЗ говоря. Аз никъде не съм сравнявал цените на колите както и кое с колко врати е и големината на задните седалки защото това е нещо което и малките деца знаят. От поста ми който е със ~15 думи 2 пъти е спомената думата двигател и нито един път за

... клас, цена, имидж, функционалност Ако Z4 беше малък хечбек - ОК. Ако Z4 струва колкото топ Фабия - да се сравняват... Ако Z4 има реални задни седалки - да се замислим... Ако Z4 има 4 врати .... Ако Фабията зареждаше така често както БМВ-то

пп. ако не ти харесва това обяснение на горния ми пост кажи на ЛС да ти пратя още някое по подробно пак на ЛС за да не пълним темата с някакви обяснения от който никой няма нужда

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.