Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

шкода 130 л

skodko

Recommended Posts

колеги мисля да правя една далавера,но ми трябва малко инфо.колата е шкода 130 л.един колега си купи нова кола и нали съм шкодаджия по душа мисля да взема неговата и да я стегна.тя и сега си върви,но състоянието и е окаяно-ръждата я е натиснала яко.хубавото е че има всички части за основен ремонт на двигателя.интериора също не е в много добро състояние.въпросите ми са:от къде и за какви пари мога да намеря частите за купето-калници маски и т.н.другият ми въпрос е каква цена да му искам мисля не повече от 200лв.той каза че ако не я взема ще я даде на вторични а там повече пари не вярвам да му дадат.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако не я зимаш я зимам аз в добри раце ще е заклевам се имам сички ламарини по 2 3 броики да не кажеме и още една в движение

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей,

-първо да кажа, чи би било грехота една 130-ка да отиде на моргата за скраб :evil: / особено ако наистина е 130-ка :!: нали си наясно какви са разликите и от 105/120 :?: /

-второ щом е толкова зле откъм ламарини трябва да си готов да пожертваш известно количество нерви и финанси разбирасе :!: за да я приведеш във форма ! Хубавото е, че все още се намират калници и маски за Естел в магазините в по-големите градове ;)

-трето интересен е въпроса с мотора - ако наистина е 130 :!: там с частите за осн. ремонт :roll:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колеги тошко се оказва моторист по душа и не е мераклия да саживява тая гат 130 за тва аз очаквам снимки и с пачка 2левки от закуски да се здобия с една 130 ка така че не се бутаите да не се плескаме

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

стигат ми толко минаваме на зад в годините с шкодите ако се сещаш за ко говора

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колеги оказа се че леко са ме излъгали колата е 120 л със ДВГ на 130 и сичките части за осн.ремонт ги има някои ако иска снимки да ме търси на скаип

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ти 120 ки не щеш има тва само за вас варненци другото си е за мене вие си имате достатачно

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

миро сичко е с добар тон ние с ванко си имаме прикаска на тая тема за това го казвам

не оставаи с грешно фпичитление че имам нещо против вас или които и да е от форума ако ние не си помагаме един на друг кои ще ни помогне

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Самозабравяш се, малкия! Мери си приказките :!:

ти си ги мери, пратенико - ние тук говорим БЕЗПЛАТНОООООООООО! (засега :mrgreen:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.