Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

виене на хидр. помпа

vmd

Recommended Posts

Здр. колеги. Сутрин като е студено като запаля колата се чува едно постоянно виене в областта на хидр. помпа. Като завъртя волана на място се усилва. Като измина 10-15км понамалява и почти не се чува.Дайте съвет от какво може да е и трябва ли да се вземат мерки относно хидр. помпа че чета че е доста пари. Не съм сменял хидр. течност от 40к.км. но нивото не пада. Може ли да е от слаб акумулатор? Благодаря предварително. smile126

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

сега ... пише във форума на Шкода значи караш Шкода ... пишеш в подфорума в раздел Фабия значи караш Фабия ... а сега де ако отгатна дали ще се оправи може спечеля награда

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Естественно че първо трябва да смениш маслото или течността,както споменаваш,преди да предприемаш други ремонти,хайде дано си късметлия и да е от тва

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това виене преди с такава степен ли е било или се е усилило от скоро, защото при мен също си го има леко и като се върти волана се усилва леко. Но това мисля, че е нормално защото при въртене на волана се натоварва помпата. Не съм сигурен дали на определен пробег се сменя хидравлична течност. Някой, ако е запознат нека сподели.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като се смени хидр.течност утихва!!!!!

По принцип не се сменя,и аз съм я сменял по др.причина и установих това.Ще трябва да развиете тръбичката от рейсата и ще оплескате малко...нооо.И да припалите малко да тръгне помпата да изхвърли маслото.После въртете лямо дясно 2 пъти с отвита тръба

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.