Jump to content

skoda-club-nulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Преброихме ли се онлайн

C2H5OH

Recommended Posts

Аз я минах таз процедура. Много е бърза, стига да успеете да влезете в сайта www.nsi.bg. После си правите онлайн регистрация и сайта ви връща парола за достъп. Има някои недомислици, но като цяло е бързо и лесно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Защо искат номер на ЛК и ЕГН за някаква смотана регистрация ?

П.П. Колко ли хора ще се събудят собственици на фирми длъжници в края на кампанията :-k

И каква е таз глупост да се описвам в нета , а после да дам някакъв уникален номер на преброителя дет ще дойде до в къщи ... не е ли в това смисъла на това онлайн преброяване - да се спести обикалянето на хората ... ама пак убава работа , ма нашенска.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз също се бройнах, ама нещо не ми се вижда читава картинката. Доста глави добитък ще останат непреброени. :mrgreen: smile092

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Защо искат номер на ЛК и ЕГН за някаква смотана регистрация ?...

А видя ли, че ти искат ЕГН и отдолу дата на раждане smile091

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А колко по - лесно е да се преброим като програмисти - нулев , първи , нулев , първи ... smile091

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още снощи. Сега чакам онез хиени :mrgreen: да им дам номерчето smile048

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе колеги, да ви питам - като се броим електронно, трябва ли и двамата с жената да се броим или самое единият се регистрира? Писах им на НСИ ама никой не ми отговаря :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе колеги, да ви питам - като се броим електронно, трябва ли и двамата с жената да се броим или самое единият се регистрира? Писах им на НСИ ама никой не ми отговаря :(

Една регистрация се прави и вече в бланката се попълват данни за членовете на домакинството.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според вас защо им трябва на Статистиката името на фирмата, в която човек работи?

Този и още няколко тъпи въпроси оставям настрана... обаче най-голямата тъпотия не мога да я разбера - преброяваш се и получаваш един код... и после висиш 5 дена вкъщи и чакаш някой да ти позвъни, за да му дадеш номерчето... нямам думи просто...

Кажете как да стане - работещо семейство... не си е вкъщи в работни дни между 7 и 18 часа... как да се срещне с преброителя?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...получаваш един код... и после висиш 5 дена вкъщи и чакаш някой да ти позвъни, за да му дадеш номерчето... Кажете как да стане...

В сряда си окачи кода на звънеца- на който му трябва и знае какво е ще си го вземе.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Жената ме преброи, нали живея при нея, ама доста благословии отнесоха създателите на анкетата :lol: Остава аз да преброя майка ми, че тя е скарана с комютрите...

...получаваш един код... и после висиш 5 дена вкъщи и чакаш някой да ти позвъни, за да му дадеш номерчето... Кажете как да стане...

В сряда си окачи кода на звънеца- на който му трябва и знае какво е ще си го вземе.

Информация от "кухнята" - преброителите ще се движат в работни дни до 20 ч. а също и през почивните.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

въпросите са мега безумни.

интересно беше защо те питат колко кв метра е кухнята и колко метра е дълъг коридора, но не питат дали имаш домашен любимец например.

със същия успех можеха да питат колко литра е багажника на автомобила ви ?!

нищо де, знам че съм го свършил и изобщо не ме интересува smile175

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хайде и аз се бройнах онлайн докато съм си за малко в БГ.

Честно казано от 22 години съм в този апартамент и едва вчера разбрах колко квадратни метра ми е коридора (изключително ценна информация, просто не можех да заспя без нея \:D/ ),

може би на края на преброяването ще изкарат класация на най-големите коридори в България и ще връчат награда

"Коридор на годината".

Тъпо Тъпо Тъпо!!!

А защо е необходимо да идва преброител до къщи, не може ли просто този номер да бъде асоцииран с адресната регистрация и този адрес просто да не излиза в плана на съответния преброител за съответния квартал?

Но ме притеснява това безразборно изстрелване на ЕГН-та по някаква уж осигурена връзка (https://).

Правилно каза колегата по-горе, да не вземе да се окаже, че освен моята фирма си имам и още 3-4 или една сутрин да се събудя "председател на борда на директорите" на някой "потъващ кораб".

Но все пак трябва да призная че сайта за преброяване на НСИ е сравнително добре организиран - очаквах някаква много по-сериозна боза.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За този номер, преброителя ще вземе 0.90 лв. Не е зле това заплащане, като се има предвид, че е за роднини. А попълването на картата е 2.50 лв. на човек. Мила родна картинка. 1 млн. номера, почти 1 млн лв. smile168

А и една шефка от НСИ, каза че накрая може да пуснат регистрация на номерата по е-мейл, ако не се откриват хората по адресите.

Прецакайте преброителите! Попълнете си картите по интернет и спестете пари на държавата!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дали ще спестим пари на държавата :?:

По вероятно ще формираме "неусвоени пари от фонд преброяване", които ще отплуват в неизвестна посока.

ПП: Преброихме нашето семейство и двете родителски. Изключая глупавите въпроси, които вече са коментирани по-горе, всичко мина бързо и лесно...

Очакваме някой да дойде да ни вземе номера...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз я свърших тая работа. И спестих от собственото си време. Е и държавата ще забогатее с някой лев. smile001

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тука се нервите на някви въпроси. Понеже знам какво е статистика та да ви го кажа в прав текст: Нане изяжда 6 кебапчета на обед, Вуте нито едно. Статистиката отчита, че се ядат средно 3 кебапчета на обед, което означава средно ниво на стандарт. Това дето говори Вуте че гладувал- не е вярно, пък и на кой му трябва да го пита. За таз информация държавата си има статистика и разходи от бюджет... smile048

Та за коридорите - това са едни от най-дребните глупости на статистиката, пише ви го икономист, който има общо и със статистика. Гледайте по-ведро на нещата :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.