Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

"Проблем" с третата стоп светлина

Peshu

Recommended Posts

Здравейте, колата ми е Октавия 2 КОМБИ на година и половина и за втори път ми се случва третият стоп вграден в багажника да се пука.

Първия път (ноември 2010) дюзата на чистачката биеше на 1м назад от колата.Когато реших да я регулирах с игла,видях пукнатина по цялата дължина на стопа.Помослих си,че деца са ударили колата с топка или от валяците на автомивката са натиснали стопа,или че е попаднала вода в стопа и е замръзнала там ... всякакви глупости мислех за да си го обесня,защото едно съм сигурен,че багажника не го блъскаме,когато го затваряме!Смених го,всичко беше ок,да,ама ... ето,че пак се случи.Мия колата на ръка,децата ги отписвам вече,времето е топло.... Пукнатините са 2,малки от двете страни.

Питанката ми е,имал ли е някой проблем с това?Не че е кой знае какво,ама на 6-7 месеца да сменям стоп ... ?! Айде със здраве smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей, колега! Ако това те успокоява, и на О1 е същото положението - моят се спука след година и малко, но аз не съм го подменял. Дразни ме, ама като се огледам, всички са спукани и не виждам смисъл да го подменям, стига да не започне да влиза вода оттам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

... стига да не започне да влиза вода оттам.

Е те това е всъщност проблема ... страх ме е за ел инсталацията.От оня ден и аз се оглеждам като заек в люцерна,ама друг пукнат стоп не съм видял!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Случва се при комбито. Спада към гаранционните ремонти. При всички О2 се пука и "стъклото" на километража там където е пишката за зануляване. Също спада към гаранционните ремонти - сменя се цялото табло, малко от нас обаче го забелязват на време - докато са в гаранция ... :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момчета, извинявам се, че не съм съвсем в темата и не мога да помогна със съвет на колегата :!:

Забелязах, че на моя трети стоп светят едва три участъка и вече е позаминал. Дайте идея как да действам? Целият ли се сменя и в ЕТ ли да ходя. Ако някой има идея, може да ми отговори на лично да не спамя тук. Благодаря. Извинявай, Peshu smile159 Не ми се пускаше нова тема за тъпичък въпрос! smile159

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момчета, извинявам се, че не съм съвсем в темата и не мога да помогна със съвет на колегата :!:

Забелязах, че на моя трети стоп светят едва три участъка и вече е позаминал. Дайте идея как да действам? Целият ли се сменя и в ЕТ ли да ходя. Ако някой има идея, може да ми отговори на лично да не спамя тук. Благодаря. Извинявай, Peshu smile159 Не ми се пускаше нова тема за тъпичък въпрос! smile159

И на мен ще ми е полезна подобна информация, че и моя свети на половина, а средната част си мига все едно е мигач smile091.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прочети темата и на колегата PRR за трети стоп на О1 - viewtopic.php?f=4&t=18863&p=210461&hilit=%D1%82%D1%80%D0%B5%D1%82%D0%B8+%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%BF#p210461 :smt034

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Третия стоп не струва!Явно трябва да се смени с усъвършенстван такъв от Skoda Auto.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Третия стоп не струва!Явно трябва да се смени с усъвършенстван такъв от Skoda Auto.

Абе т`ва е щото карате много бързо! Не издържа пластмаската и се пука. Моя кат е същия що не се пука за 10 години.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе т`ва е щото карате много бързо! Не издържа пластмаската и се пука. Моя кат е същия що не се пука за 10 години.

:-k мислиш ли? Отколко нагоре е бързо за теб?120,150,200 км/ч? Ако е така ще го сменяме редовно smile021

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз вече повече от година си джиткам с пукнат 3ти стоп. но не виждам смисъл да го сменям. явно им е някаква родствена черта на всички октавиани

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...явно им е някаква родствена черта на всички октавиани
Аз като ги гледам на Fabia 1,Octavia1,2 Combi са еднакви!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...явно им е някаква родствена черта на всички октавиани
Аз като ги гледам на Fabia 1,Octavia1,2 Combi са еднакви!

Така е,3 комшии имам със същите фарове,ама пукнато няма!В петък са ми обещали да ми го сменят гарамционно ... да видим,от колко кладенеца ще донесат вода. smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Те ще го сменят,ама със същия и гаранция че и той няма да се напука няма!

Е то ориганалния се пукна ... мани,мани!50 Евро е смяната,срамота!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След 10 минутно чупене на пръсти смениха стоп-а,безплатно!Най-интересното е,че признаха (макар,че до сега са нямали подобни оплаквания),че това е дефект от страна на Шкода!!!На следващата инспекция (ноември),ще ми приспаднат 50-те евро,които ми взеха предния път срещу представяне на квитанцията :smt034 ... Неочаквано за мен,но факт! :-k

Със здраве s_flag

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.