Jump to content

skoda-club-nulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Постоянно премигване на плафона Октавия 1

venll

Recommended Posts

Колеги, постоянно ми премигва плафона на вътрешното осветление в Октавията. Вратите са затворени. Когато ги отворя плафона светва. Неприятното е, че не мога да си включа алармата, защото не спира да пищи. Как мога да разбера от коя врата го прави това. Явно или някое микроключе постоянно се включва и изключва /въпреки, че проблемите с тях по-често са, че не включват в следствие на изтрити пъпки/ или е комфорт модула. Бях решил да изключвам всяка една от вратите по-отделно, но трябва да се разглобява всяка една, за да стигна до ключалката. Давайте идеи как да хвана коя врата дава проблема, без да разглобявам всяка врата по-отделно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 4 седмици по-късно...

Vcds не намира проблема. След постепенно изключване на вратите проблема се оказа в шофьорската врата. Микроключето задържаше и от там премахването. Ще трябва да се смени.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Vcds не намира проблема. След постепенно изключване на вратите проблема се оказа в шофьорската врата. Микроключето задържаше и от там премахването. Ще трябва да се смени.

С VCDS се отваря 46 cent. conv., после measuring blocks и преглеждате каналите за вратите за да видите коя е проблемната без да изключване на букси и т.н.

При мен светваше така от шофьорската врата при силен дъжд.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.