Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте колеги , обмислям да направя леко амбиентно осветление в краката , на Октавия 1 комби, с по няколко диода на 4 те места. Някой пробвал ли е да направи такъв проект? А ако не споделете някакви предложения. Благодаря предварително :)

Публикувано

Става без проблем. Вземи захранване от плафона.

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Става от плафона, само че при мен задните плафони не светват при отворена врата- светва само този над огледалото. За момента не мога да разбера дали е така по принцип или има някъде нещо което да активира плафоните на задните врати да светват при отворена задна врата. Само трябва да измислиш под седалките къде да закрепиш лентите с диоди, за отпред е лесно- лепиш на пластмасата :)

• 2 години по-късно...
Публикувано

Здравейте колеги,. Пиша тук за да не отварям нова тема.

Обмислям доработка и по-точно да сложа плафони над задните врати на О1. Моята е TOUR и както се досещате и липсват някои неща. Набелязал съм плафони от Фабия, но те не са като на Октавията, та въпроса ми е в самото захващане на оригиналните плафони на Октавията, дали е само в тапицерията на тавана или си има някакъв монтаж към ламарината? Също ако някой има излишни плафони от Октавия бих взел тях. Кабели ще си пусна от предния плафон, това не ме притеснява.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.