Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Фасунки на крушките на задния номер

Guest deodriver

Recommended Posts

Колеги някой може ли да ми даде оригиналния номер на фасунките за крушките осветяващи задния номер.Изгорели са от топлината и искам да си ги поръчам,но по онлайн каталозите не мога да ги намеря само тях.Предполагам се продават отделно или вървят с кабел,не знам.Колата е Октавиа 1 2003г.,комби.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега имаше тема във форума по този въпрос , потърсете я .Ако добре си спомням колега със същия проблем беше " приспособявал " фасунги защото вече не се предлагат оригинални.

Успех !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега имаше тема във форума по този въпрос , потърсете я .Ако добре си спомням колега със същия проблем беше " приспособявал " фасунги защото вече не се предлагат оригинални.

Успех !

Сигурно за тази http://skodaclub.bg/forum/index.php?/topic/36911-%D0%BE%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D1%80%D0%B5%D0%B3%D0%B8%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D1%80-%D0%BE%D0%BA%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%B8/ тема става въпрос.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В справката на ЕТ излиза за този номер:

1U6943115     ДЪРЖАЧ ГАБАРИТ     13.43 лв. с ДДС, но трябва да се поръча, няма го на склад.

п.с. И моята лява спря да свети. Още не съм отворил да видя какво е положението. Отначало само прекъсваше понякога, но вече не свети изобщо.

Редактирано от johnnie213
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.