Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Реле 109 грее

Vasko8808

Recommended Posts

Здравейте колеги!!!!Имам следния проблем...не ми светна подгрева на свещите и следователно колата върти на поразия...но не пали.След като я закарах на доктор при познат ел....се останови че един от кабелите в климореда е нагорял....след смяната му светна лампата а подгревяне на свещите и колата следователно пали....НО...реле 109 греее което е проблем който неможе да си обесним от къде...динамото зарежда на обиване...незнам компа да нее и поточно от къде може да дава на късо....идеята ми е някои имал лие същия проблем......

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Братле сменено е но и новото и то грее..затова сме много учудени къде може да проблема...защото динамото зарежда...и остава вариянт компа...но несъм го отварял

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Или залепнал кабел някаде но трябва да се разплита снопа с кабели....свети ти и АВS...но кабелите са здрави ии мисля да сменя датчика защото и той можело да праи някаква спойка....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.