Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Подмяна на врътки на парното и климатика

edisonov

Recommended Posts

Здравете колеги,

рових за други неща в Али-то и ми попадна следното нещо:

https://www.aliexpress.com/item/Dewtreetali-Hot-3pcs-set-Car-Air-Conditioning-Heat-Control-Switch-Knob-For-Skoda-Octavia-AC-Knob/32834745009.html?spm=a2g0s.13010208.99999999.259.30453c00cbuO3V

на външен вид изглежда доста по-добре от стандартните ми врътки на климатика и парно(колата не е с климатроник) и се чудя дали и на живо ще е така. Някой дали се е занимавал да си смени неговоте с подобни и имали смисъл. Цената както виждане е пренебрежимо ниска, но незнам и дали качестовото няма да е същото.

Ако някой има опит ще съм благодарен да сподели

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 3 седмици по-късно...

Добре изглеждат. Аз съм с такива.На тъмно са идеални но през деня не се вижда добре на какво положение са.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за отговора.

Оригиналните врътката лесно ли се свалят? Има вероятност да счупя нещо като ги махам?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.