Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Проблем с педала на спирачката.

ilian32

Recommended Posts

Здравейте.Имам следния проблем.Сутрин като запаля колата и натисна педала на спирачката светлините остават да светят за около 30 с.след това се чува едно изпукване в педала и се оправя и така на всяко натискане на педала за около 1 час и след това цял ден няма проблеми до следващата сутрин по същия начин.Някой имал ли е такъв проблем.Колата е октавия3 дизел.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Илиянка машинката за светлините е. Залагам на нея. Има едно бутонче горе в основата на педала. Явно то прави някакви въртели.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Just now, Деян написа:

Илиянка машинката за светлините е. Залагам на нея. Има едно бутонче горе в основата на педала. Явно то прави някакви въртели.

Не е тя Дидко.Щеше да ми светне някоя лампа.А и ми задържа колата когато е в движение.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едва ли от задържащ апарат ще светят и стоповете. Но от помпа може. Или нещо пречи на педала да се върне.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 2 часа, The Best Forman написа:

Колега , пробвал ли си да връщаш педала принудително?

Пробвах не става.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В тоз случай търси проблем в механизма между педала и помпата , а може и самата помпа да задържа .

Мисля , че няма твърда връзка , а само едно цилиндрично желязо , което натиска буталото на помпата , а го връща пружина в помпата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да това цилиндричното го видях под маншона и го напръсках малко но ми се струва че е от горе проблема от самия педал но интересно защо го прави за около час и после цял ден е добре.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Самия педал е на ос и втулки (в повечето случаи тефлонови) .. или са износени или по някаква причина не е в съосие - намества се и после работи. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.