Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[Favorit] Монтирах си странично огледало от Felicia

Redline__

Recommended Posts

От много време се ровя из 4е6ки сайтове за тунинг на Skoda и по- специално на Favorit.Об1рнах внимание,4е на доста от автомобилите са монтирани страни4ни огледала от Felicia.Е само ги гледах,до денят в който в един "4удесен" следобед видях,4е лявото огледало на Favorit-a ми е с4упено по може би най-бруталния на4ин (предполагам е било обърнато от камион или не6то подобно,за6тото принципно стойките им са метални и здрави...)

Отидох в магазина за авто4асти и ми съоб6тиха следните цени за страни4но огледало 2ра р1ка :

-Favorit - около 35-36лв

-Felicia - около 50лв

Естествено трябва6е да проверя и по моргите - където пък се оказа,4е огледалата за Favorit и Felicia в1рвят на едни цени - 30лв/бр...

Та да премина към де/монтажа:Като цяло не е сложно,но можете да сре6тнете известни затруднения,като се има предвид,4е става въпрос за стара кола... Самата стойка на огледалото (триъгълни4ето закрепя6то се за вратата) се държи на 3 винта.Моите специално бяха адски ръждясали и бая зор видях докато ги развия,въпреки 4е ги пръсках с какви ли не "маги4ески" спрей4ета...

Фелициевото огледало съ6то е на 3 винта,и дупките по4ти съвпадат с тези на вратата на Favorit,с изключение на най-долната.Тя трябва да се раз6ири о6те маалко надолу с дрелка (а може да раз6ирите и най-горната,ве4е според желанието ви как да стои огледалото...).Ламарината там не е толкова мека,колкото изглежда (в моя слу4ай...минус 2 свредела) така,4е има и там малко работа.След като свър6ите с пробиването ве4е си намествате огледалото и от в1тре6ната страна можете да използвате ва6ето си старо капа4е за да затворите и завър6ите операцията.

Много готино става огледалото е по малко,стой по-прибрано и спортно .Който е мераклия - да опита,според мен няма да съжалява...

Ето как се полу4и:

http://free.data.bg/favors/DMC_0028.JPG

http://free.data.bg/favors/DMC_0029.JPG

http://free.data.bg/favors/DMC_0030.JPG

P.S.:Тоя форум ма няма за потребител май :( ,пак като гост ме изписва,кажете ми къде ми е гре6ката?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 1 месец по-късно...

Super e ,no do kolkoto vidqh mai samo ednoto e ot felicia,taka li e?

Ako e taka 6te bade mnogo po-SUPER :lol: .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:lol::lol::lol: Ами за сега само шофьорското е от Felicia. Естествено, че и навигаторското ще се сменя, ама на тея температури сега от сорта на 3-4 градуса не са виждам с дрелката да ти кажа 8) ... :wink: да позволи времето и я мятам пак :twisted:
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.