Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Значи, ето го вече се заформи конкретното предложение:

Тази неделя (06.02 - последният ден без винетки :wink: )) в 10.30 се събираме на полигона зад Зимния дворец в Студ. град - мисля, че почти всички вече го знаят... оттам по Симеоновско шосе през Бистрица в колона към Сапарева баня (около 50 км. е дотам). Правиме, що правиме екшън на летището, после колегата Веско от Дупница е обещал да ни води на кръчма, където награждаваме отличилите се (те съответно черпят :lol:) и привечер кой как може (ако може:)) се прибира към София.

Публикувано

:) дано се състои.

Само за справка какво смятат на bgmaps:

Разстояние: 66.965 km Време: 1:18 - екшън пътя през Бистрица и Белчин ;)

Разстояние: 74.947 km Време: 0:58 - икономичния път през Перник и Дупница

Публикувано

И аз съм за през Бистрица...ама незнам дали ще успея за тоя ден...но ще се опитам. А и не е лошо най-накрая да седнем на една маса и да обсъдим кво става със стикерите, щото нещо развитие нема или аз нещо съм изостанал...Поздрави!

Публикувано

Такааа, не знам какво смятат БГмапс, ама ние с братчеда вече сме го прогонили маршрута и по двата пътя - на отиване през Бистрица километража отчете точно 49 и нещо км. от околовръстното до летището край Сапарева баня, верно завоите са много и се кара внимателно... на връщане минахме през дупнишкия - трагедия! Малък участък в идеално състояние, после киломеееетри наред ремонти и ужасни дупки, да не говорим за трафика, на всичкото отгоре ме спря и катил на Владая...

Публикувано

тия от БГмапс верно са луди 66км е до Дупница...иначе пътя съм го взимал доста по-бързо от 58мин....колкото до екскурзията съм много навит и ще дойда ,ако нямам някакви други(извънредни ) работи за вършене....ако има промяна се надявам да я съобщите :wink:

Публикувано

Както писах в другия форум и аз съм на линия, стига да не дойде нещо спешно и да успея да довърша ъпгрейда. :lol:

Публикувано

Ами и на нас много ни се идва, ама нямаме возило в движение - Рапида съм го качил на трупчета за сезона, а на белият лебед трябва да му се смени предния мост. Ако някой може да ни вземе на стоп, ще делим пътя : ) Ама сме трима : )

Публикувано

Ами Shkogi аз ще говоря с мойте хора дали ще идват при мене или и те ще си ходят с колите ( заинтересуваха се щом става въпрос за летище чак. Не са със Шкодички, ама мисля, че никой няма да има нещо напротив ) :lol: и ако никой няма да карам ще ти пиша, остави някакво инфо как да те намеря на лично съобщение. Ще ти отговоря възможно най-бързо. :wink:

Публикувано

Сега като се поразрових ти намерих един телефон, беше ми го дал на последната среща :) Та ако кажеш ще те търся на него :)

Публикувано

Ясен ще бъде в София по него време. Митак, да му дам ли твоя телефон да ти звънне? Ще можете ли да го вземете?

Публикувано

Миро: няма проблеми, ще го вземем Ясен, дори да е без кола, места ще има в колите, нека дойде направо на сборния пункт на полигона в Студ. град в 10.30, дай му и телефона ми, ако не може да се ориентира ще му го обясня... тъкмо ще му върна и болтчето:)

Оги: и за теб важи същото, може да се обадиш на Цецо, и той щял да идва, направо да тръгнете от Овча купел заедно...

Няма ограничение относно марката и година на производство на колите - шампионата е открит за всички "самодейни" спортисти! Ще има разделение на 3 класа само според кубатурата на мотора. Надявам се шкодите да покажат своето превъзходство, въпреки че аз лично ще съм с жигулката... нямах време да монтирам парното на бегачката, а и едва ли ше мога да я изкарам от гаража на Банкя в такова време - там е черен път.

Публикувано

http://free.datacom.bg/browse/mpower/Sapareva%20Banq/

тук има малко снимки....за съжаление не се чувствах много добре и се наложи да си тръгна по рано....

пс:имам молба към момчетата със Ровъра,ако може да качът някъде филмчетата заснети с видео камерата ще съм много благодарен :wink:

Публикувано
http://free.datacom.bg/browse/mpower/Sapareva%20Banq/

тук има малко снимки....за съжаление не се чувствах много добре и се наложи да си тръгна по рано....

пс:имам молба към момчетата със Ровъра,ако може да качът някъде филмчетата заснети с видео камерата ще съм много благодарен :wink:

Е, жалко наистина, че си тръгна, изпусна големия купон - трошенето на коли... :lol:

Ще говоря с Боби, неговите приятели с Ровъра и камерата не ги познавам - ако не могат да го качат в нета, ще помоля да врътнат филма на диск.

Имам и една грамота за теб, ще ти я дам на следващата среща.

Публикувано

Жалко, че така се получи - Шкоди от София нямаше :oops: , но не се получи зле. Krankenstein, поздравления за това, че се сети за такова хубаво местенце и за бутилките дето беше взел за ралито. :lol: Дано да направиме още няколко такива похода до края на зимата с повечко Шкоди .

Публикувано

а кой още(освен Ровъра) е почупил машината????дано да не е било нещо сериозно :?

Публикувано

Ами нищо фатално, само малко смачкани ламарини, иначе всички се прибрахме благополучно... Накратко какво се случи: след пистата всички отидохме да повъртим отсреща на пътеките между хангарите и братчеда направи фаталната грешка да си даде форда на Галя (девойката от Ровъра) - тя затънала в преспа, аз спирам близо до мястото, за да помогна, през това време другите я избутаха. Тя на пълна газ на заден минава на 1 боя от Роувъра (всички й крещат и махат, ама тя ни чува, ни вижда - на колко ли бири беше? :shock: ) и се забива в задната броня на жигулата ми... жалко, че май никой не го снима - просто абсурдна ситуация :lol: Е, пораженията за руския "танк" са леки - хлътнал калник и счупено стъкло на стопа, ама Форда пострада повече - огъната задна престилка и греда, задния капак не може да се затваря... а аз на всичкото отгоре от многото ръчки явно съм превъртял повечко съединитея, та сега издава странни звуци.

Ето и моите снимки:

http://free.datacom.bg/browse/dnn69/06.02.05/

Публикувано

А де ги снимките на всички Шкоди бре? Видях сума ти снимки на BMW, Rover, Жигула и само 1 със Шкода...

Публикувано

ми проблема беше че нямаше шкоди :? ,всъщност не беше проблем,ние се събрахме да си направим забавление ,а то беше на ниво....следващия път се надявам да видим какво могат колите с задно предаване и заден мотор :lol: ,защото на този сняг колите с предно показаха че са малко по-бързи от тези с задно :idea: (е ние пък им показахме кое е по весело)

Публикувано

Ами на полигона в студ. град се събраха само 2 Шкоди ( една 120 и старата Октавия, червената с пламъците. Все сте я засичали някъде ) Които за съжаление се оказа, че няма да могат да пътуват с нас до пистата. От Лада Клуба записаха присъствие с 3-4 коли и се получи бая смешно :oops: Уж сбирка на Шкода, пък.... Добре, че Васко от Кюстендил мисля, че беше ( ако бъркам за града, моля да ме извини ) успя да дойде и имаше поне 1 Шкода на крайната цел :) Дано на следващата среща сме повечко, че то си е излагация 1-2 коли.... :shock:

Публикувано

Ето още снимки - на Алекс от Лада клуб (със синия дзвер Жигули - 1,7:))

http://alex.ladaclub-bg.com/meet/06_02_05/

• 3 седмици по-късно...
Публикувано
:D Това ще е як кеф. на студентски град ще дойда. В сапарева баня не знам, но ще опитам.
Публикувано

Заповядай колега, ама ... догодина, че тазгодишното вече мина на 6.02... :lol:

Публикувано

Да бе мама му. Не ми е много акъла.

Остави ми и навих още хора да дойдат и те с мене.

Ама...

Публикувано

Ми то нищо не пречи да идете, щом сте се навили - особено сега, докато още има сняг е супер! Могат да се правят щури въртележки по пистата, без опасност да си прецакаш гумите... :wink:

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.