Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Ниски обороти?

Totogada

Recommended Posts

Значи проблема ми излезна преди няколко дена.Колата си я карах на газ обаче... оставих я на едно място за 2ч. и след това немаше газ.

Превк. на бензин докарах я до газстанцията заредих си.

Вчера реших на бензин да видя,защото ми беше изтекла газта.

Като я запаля ако не и давам газ гаснее.

Това да не се дължи на това,че смених от газ на бензин колата когато не е загряла?Да не се е задръстил нещо карборатора?

Пробвах да го регулирам нестава.Казахами като поварви малко щтяла да се отпуши.Дайте съветче кво да я правя.Сега ще ходя да сипя газ да видим тея номера дали ги прави и на газ.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи проблема ми излезна преди няколко дена.Колата си я карах на газ обаче... оставих я на едно място за 2ч. и след това немаше газ.

Превк. на бензин докарах я до газстанцията заредих си.

Вчера реших на бензин да видя,защото ми беше изтекла газта.

Като я запаля ако не и давам газ гаснее.

Това да не се дължи на това,че смених от газ на бензин колата когато не е загряла?Да не се е задръстил нещо карборатора?

Пробвах да го регулирам нестава.Казахами като поварви малко щтяла да се отпуши.Дайте съветче кво да я правя.Сега ще ходя да сипя газ да видим тея номера дали ги прави и на газ.

Oправих се на Газ такива чакми не ги прави.. ох добре,че е така :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.