Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Малко офтопик ;)

Сложи теглич за ремарке. Сработва на 20-25см.

Има звукова сигнализация при свалено шофьорско стъкло.

:mrgreen: :mrgreen:

• Отговори 62
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• DRV

9

• VALDO

9

• zloQQ

4

• Viktor_

3

Най-много писали в темата

Публикувано
...gelsyn, гаранцията е 24 мес. при монтаж от ЕТ.

А важи ли гаранцията, ако си намеря сам парктроника и ЕТ само да ми го монтира т.е. дават ли гаранцията за монтажа (работата)?

Малко офтопик ;)

Сложи теглич за ремарке. Сработва на 20-25см.

Има звукова сигнализация при свалено шофьорско стъкло.

:mrgreen: :mrgreen:

Хахаха! smile091

Публикувано

Обхвата на оригиналният парктроник на Октавия 2 е следният:

Предупредителен сигнал започва да се генерира приблизително на разстояние 160 см от препятствие. Със скъсяване на разстоянието се намаляват интервалите между отделните звукови сигнали.

На разстояние около 30 см. от препятствието се генерира непрекъснат звуков сигнал.

Публикувано
...gelsyn, гаранцията е 24 мес. при монтаж от ЕТ.

А важи ли гаранцията, ако си намеря сам парктроника и ЕТ само да ми го монтира т.е. дават ли гаранцията за монтажа (работата)?

[

Разбира се,че не важи!Гаранцията е за оригинални части!
Публикувано
Разбира се,че не важи!Гаранцията е за оригинални части!

Ясно, ще трябва да търся майстор да го слага. Имате ли идеи за таъв човек или сервиз? :roll:

Публикувано
...

На разстояние около 30 см. от препятствието се генерира непрекъснат звуков сигнал.

И какъв е смисъла да монтирам такова!??!? Това означава, че на практика няма да мога да паркирам никъде в София. 30cm!?!??! Та това си е половин кола :mrgreen:

Публикувано

Не знам защо някои колеги анатемосват парктрониците разчитайки само на своите професионални умения(браво за уменията).

Все пак иде зима.

А през зимата(или по време на дъжд) видимостта доста намалява, някои модели нямат задна чистачка и едно рамо от страна на парктроника ще е добре дошло.

Публикувано

... освен ако не замръзне вода в/у парктроника и той пищи постоянно. Наистина в началото е тежичко паркирането с Октавия най-вече поради изключително ограничената видимост назад. Но с времето се свиква.

Публикувано
...

И какъв е смисъла да монтирам такова!??!? Това означава, че на практика няма да мога да паркирам никъде в София. 30cm!?!??! Та това си е половин кола :mrgreen:

При мен не е 30 см,но и дори да пищи постоянно имам представа колко още имам до другата кола(с малко тренировки)!

Парктроника си е една много добра и незаменима екстра според мен!

Публикувано
...

Ми незнам на мен си ми е удобно, поне знам колко остава :roll:

А сега малко офтопик :mrgreen:

Всичките тези сантиметри ми припомниха един стар виц, защо жените не били добри шофьори.... ми защото инструктурите ги лъжели, че това са 20 см. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• 3 месеци по-късно...
Публикувано

А с преден и заден колко е хубаво!!!А и с графики на Bolero-то!!! smile153

• 3 години по-късно...
Публикувано

Има ли възможност за настройване на чувствителността на сензорите, т.е. да задействат малко по-късно? Например последният непрекъснат сигнал е на 30 см, но е далече по-удобно ако е на 15 или 10. Въпросът ми е за оригинален парктроник на Шкода (Октавия производство 2012).

На старата кола бях сложил електромагнитен парктроник (http://www.eps-bg.net/), не се разпробива бронята и прецизността е много, много добра. Последният сигнал е на около 10 см.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.