Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Куриози


Favorit

Recommended Posts

Реших да направя една тема в която всеки да напише някакви случки или интересни реакции на хората за нашите Шкоди, сигурен съм че ще има доста такива смешни истории, да се позабваляваме малко :)

 

Аз в момента се сещам само за 2 случки:

Аз - Май не си се возила в такава кола досега? (гледа учудено таблото)

Мадамата - О, не, супер е ладата sterb003.gif

 

Аз - Малко музичка?

Мадамата - Да, пускай, усилвай нещо готено....

Свършва песента....

Мадамата - А, ама ти имаш тонколони в седалките (и почва да опипва отдолу седалката...) 105.gif

 

Айде вие сте наред.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво, яка е темата! Кефи ме!

 

"О, не, супер е ладата" Муахахахахахахахахахахахахаххахахаахха :smt082 :smt082 :smt082 :smt082 :smt082 :smt081 :smt042 :smt082

 

Ами аз мога да разкажа една-две случки от у-ще. Действието се развива в час по география. Учителката (за кратко С.П.) е със строго соц-разбиране за света и е преподавала на майка ми в гимназията (тва сериозно!). Та влизам аз в час и се започва:

 

С.П.: Калояне ти ли караш тазиии... бялата кола....

Аз: Да госпожо! Защо?

С.П.: Ами не не.. питам само.

Аз:....!

С.П.:Ама ти много я форсираш! Това означава, че не си познаваш автомобила...

Аз: Ами какво да се прави г-жо (с видимо отегчение, понеже знам че няма смисъл да и обяснявам)

С.П.:Тя много се чува обаче, да знайш, защо така бе???

Аз: Защото е стара, госпожо! (спортно гърне нищо няма да и говори...)

С.П.:Ахам, а каква марка е?

Аз: Шкода ! ! !

С.П.: Оооо, Шкода, да да, знам ги, знам ги. Те изобщо не са добри да, и са стари. Аз те виждам момче, ти се измъчваш с тая кола, то ти личи направо.....

 

Правя пергели в задния двор на у-ще тая зима, разказаха ми как 2 от чистачките на 1вия етаж ме гледали и си говорели:

 

No.1:Ейй гледай гледай, как натрупа навънка!

No.2:Да беее, и се заледило, виж горкото момче не може да излезе от двора, тес пък какво зяпат, да отидат да го бутнат...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Та значи - моита колица е една 105 87 набор.

Спрял съм си на паркинга на един магазин.

КОгато излизам от магазина и отивам към колата и едно дръгливо пежо 405 - периода му на полуразпад минал вече, спира до шкодето и аз си вървя и се вече съм зад колите точно и жената отваря вратата и дрън в калника на шкодата, сдържам се аз но в следващия момент я гледам че се е притеснила и обяснява на мъжа си или там какъвто и се пада, че била ударила вратата в някакъв вартбург, ама аз вече съм точно до нея и тя ме поглежда и направо се изприщи, сигурно очакваше да и викам, обаче мене ми стана смешно и само я й казах че може да внимава с чуждата собственост и е без значение каква е колата и на колко години, все пак трябва да се внимава с чуждото. На края се оказа че по калника има бяла боя от пежото, която се махна веднага :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вартбург :lol: Моята пък са я бъркали с Самара и Алеко... :x А веднъж возя един пич и ми вика "ей супер е количката Голф 4 нали?" cool31.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1. На бензиностанцията с моя Рапид:

Аз - 10лв 98

Бензинаджията - !!?? - Започва да пълни и се оглежда... - Аве туй Шкода ли е?

Аз - да.

Той - Баси, евала, колега, как си я отрязал тъй, че е станала 2-вратка?!? Че и хечбек си я направил! Браво...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

8) 8) Стоя си аз и се карам с майката на приятелката ми и тя чука по капака (Favorit LX- червен) и крещи - "Какво от това че имаш червено БМВ, аз ей сега ще извикам тузарите от Силистра... "

Само като чух, че ми сравняват колата с БМВ ... 8) 8)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

маче най-често ни оприличават колите с лада :(

 

качва се един мой познат в колата вратвам ключа и пали веднага. той се позачуди и вика: "тия руските коли обикновенно не могат да запалят, а твойта запали" даже нямах желание да му обяснявам

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

8) 8) Стоя си аз и се карам с майката на приятелката ми и тя чука по капака (Favorit LX- червен) и крещи - "Какво от това че имаш червено БМВ, аз ей сега ще извикам тузарите от Силистра... "

Само като чух, че ми сравняват колата с БМВ ... 8) 8)

 

Значи имаш да черпиш майката, какво и се караш :mrgreen:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Favorit 1.3LX , аз като ги чух тия думи, вече нямаше как да се карам със никого защото 1) много се чудех каде е приликата (сигурно и БМВ-тата имат 4 врати :roll: ) 2)много се смях и 3) чаках "тузарите" (тази дума никога няма да я забравя) да дойдат :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Другия път ме вземи с теб и аз да се забавлявам, може да вземем с нас и синьото БМВ.... 8) :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

абе и моята все я оприличават на немски коли, най-вече с Порше я бъркат особено дечицата по обясними причини ;) Имаше един бензинджия, дето уцели по-близо: "Бате, т'ва да не е стария модел ФауВе?", имаше предвид явно 1600 ТЛ, модела след костенурката... е обиждали са ме и на Заз-ка, като карах още 100С-ката :oops:

Отделно случката на Хашек е доста редовна и при мен, особено когато става дума за "разбирачи", е поне марката познават...

Ама най-големия ташак беше: някаква лелка ми маха от отсрешния тротоар, в първия момент мисля "не е за мен", ама понеже изчаквах за обратен завой, малко я подминах и след като обърнах, пак минавам покрай нея, и тя пак ми маха! :o Подминавам учудено, а тя се объща след мен и ме гледа още по-учудено, че не спирам... и чак тогава стоплям:idea:: лелката си мисли "щом всички таксита са жълти, значи и всички жълти коли са таксита, особено като обръщат пред нея, когато им маха" :mrgreen: Желязна логика, само една подробност явно и убягва - няма таксита-двувратки :!: :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Favorit 1.3LX като видиш мойта приятелка някой път по баира надолу можеш да я базикнеш защо не е с червеното БМВ хахаха

Закъсня, вече съм го правил, само дето и викам червената бегачка - пък тя вика че пак се е счупила :D;)

п.с. с тебе на чат го обърнахме, много offtopic стана...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още 1 случка - тръгвам за работа сутринта .. а то студ ... чак немога да си бръкна в джоба да си извадя ключовете. Тръгвам аз ... колата малко неискаше да тръгва ама с повечко газ по снега полека лека излязох на асфалта. Колата малко тромаво върви ... и почна да се чува едно свирене или виене (а предишния ден един колега ми беше натягал ремъка там за динамото) и ас си мислех , че е пак от него. Почнах да изпреварвам 1 тролей и то на нагорнище по един много голям баир (който знае улиците в Русе това става нагоре по Волов), и след като си го изпреварих спокойно 8) видях, че тролея нещо ми святка сас светкавиците , на което пак не обърнах внимание :evil: :evil: :evil: и след по-настойчиви действия от страна на шофьора на тролея погледнах и малко по-надолу и видях една огромна лента която оставаше по асфалта след гумата ми. Ми аз нищо не разбирам от коли и не сам забелязал, че едното ми колело е блокирало и съм тръгнал и ... :evil: А гумата беше чисто новааа :evil: :evil: :evil:

Е поне ми остана утехата, че със 3 гуми мога да изпреваря тролей нагоре по баир ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ха - аз имах една случка с математичката ни от училище. Понеже е купонджийка, кат се събираме идва и тя (даже и купони едно време правехме у тях)... И последния път като се видяхме, викам: Ае - ще те метна до вас, а тя - еййй мнооо готино бмв бе... Аз почвам да се смея и викам: Абе алооо - я не ми обиждай количката, ааа-ма-ха! Тя: Е к'во, да не е мерцедес та се обиждаш бе? Аз: Бе ей - нема да те карам ако продължаваш с обидите :) А тя: Ае стига бе - зелено ферари не съм виждала, па за порше ми се вижда...голямичка - к'ва е толкова тая кола, че се обиждаш (гледа отблизо емблемата). Яяяяя - баси - т'ва Шкода ли е? Нещо си сменил емеблемата, ама не може да ме заблудиш - такива Шкоди нема!!! А аз и още няколко човека си умираме от смях... Ама се кротна кат' видя к'ва е емблемата на волана...аз поне така си помислих, обаче...на другия ден ми се обади и вика: Аз до последно не вярвах, че има такава Шкода и порверих в интернет...ималооо!

Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сега не се сещам за смешки, но искам да се оплача малко от някои тъпи п****. Значи писнало ми е като ходиме на кафе или където и да е с момичета да ме питат: "Тука трябваше ли да натискам нещо" като затварят вратата или пък изобщо да не ги е** дали са я заключили. Се едно винаги са се возили на кола с централно. Някои съвсем се префърцунват и забравят, че и баща им доскоро е карал Лада или Москвич. Ей тва исках да си го кажа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

beliq_lebed - да добавя към твоето. Направо откачам като слиза някой от Фаворита и като замахне да затваря вратата и докато кажа "лееекооо" и цялата кола се люлее от удара 1-2 мин :evil: Псувам малко и това е положението :( А вратите се затварят само с поглед още докато си го помислиш, самички направо....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еее да тва с вратите го бях забравил - и аз много се дразня, ама така е като приятелите ти карат голфчета и други подобни - не са виновни - мислят че сички коли са като ладата. По тоя повод искам да споделя, че съм виждал Мерцедес от 60те години в едно гаражче, където стои от много отдавна, на който вратите се затварят като на нов мерцедес - просто като хлопнат имам чувството, че са се затворили херметически - то мерцедеса затва е скъпа кола де. btw днеска дадох на едно приятелче старата си дръжка за стъкло от 120ка да си я сложи на голфчето /2ка/ и много и се изкефи, а на мен не ми трябваше, че съм сложил дръжки от Фелиция, които са доста приятни на вид.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.