Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Нова Фабия

vpeychev

Recommended Posts

Здравейте всички. Страхотен форум. Другата седмица почвам да карам една страхотна нова Шкода Фабия 1.2 бензин. Очакват ли ме някакви изненади или колата ще се окаже много здрава както ме убеждават в Еуратек.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 51
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• vpeychev

12

• izov

6

• PRR

5

• zloQQ

4

Най-много писали в темата

Честито и добре дошъл да си караш Шкодето с здраве и да не ти прави проблеми. Колата си е кола нормално е продавача да ти я хвали разгледаи какво са писали колегите с Фабии и си направи изводите за колата успехи зад волана на шкода

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз имам такава _64к.с._ и съм много доволен - единствения недостатък, който сега забелязах е, че стъклата и са много меки и лесно се драскат...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

стъклата и са много меки и лесно се драскат...

Историята за съчмата на maxrpm в раздела 105-120 ме разсмя с глас и колегите в офиса почнаха да питат какво толкова смешно съм прочел, ама това направо ме разплака от смях!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Даже съофисниците ми скочиха пред монитора ми да четат смешките.

Колега, това твое мнение ми напомня на една случка на пазара - купувам си ключ за свещи, после на съседната сергия конкурентът пита за колко съм я купил и като му казах, той вика "Аз го продавам по-евтино, ама моят е качествен, а този дето си го купил от комшията се чупи лесно щото в метала има пластмаса!" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нещо не те разбрах - какво толкова смешно има?

Стъклата наистина са доста меки, трябва да се внимава с тяхл Сменил съм доста коли, в момента в семейството ми има 5, отделно във фирмата имаме още 8. Мога да направя сравнението - стъклата на Фабията прекалено лесно се драскат!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Историята за съчмата на maxrpm в раздела 105-120 ме разсмя с глас и колегите в офиса почнаха да питат какво толкова смешно съм прочел, ама това направо ме разплака от смях!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Даже съофисниците ми скочиха пред монитора ми да четат смешките.

ми незнам какво му е смешното като разглобявах ми остана пластмасова съчма, но се радвам за теб смеха е здраве :)
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ми незнам какво му е смешното като разглобявах ми остана пластмасова съчма, но се радвам за теб смеха е здраве :)
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стига се бъзикахте а ми разяснете нещо което не знам - като си монтирам CDто разбрах че изхода на антената в колата не съвпада с изхода на антената на CDто. Трябва да си купя преходник но какъв точно не знам. Ако някой знае да бъде така добър да ме светне за да отида и да го купя.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преходник обикновенно трябва за много коли (зависи и от самото CD също). Ако ще си го монтираш сам - провери в магазините, където освен с пордажба на музика, се занимават и с монтажа й. Там ще ти кажат точно какво ти трябва и предполагам могат да ти го продадат или най-малкото - да получиш инфо къде да го намериш. Ако го монтираш в специализиран сервиз - хората ще се погрижат всичко да ти е ОК! Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Направо съм бесен от мудноста на хората в Еуратек. Трябваше да си взема колата до четвъртък тази седмица и сега научих че няма да са готови с документите преди другата седмица. А аз чакам ли чакам да подкарам червения звяр :) :) :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не всичко зависи от ЕураТек - КАТаджиите трябва и те да свършат много работа, а сега са бая заети с пререгистрацийте на старите автомобили.

Мене друго ме издразни - когато си избрах колата, тя беше на 0,6 км. Когато я взех беше на 36 и нещо си! Значи пичовете бая са я покарали! Толкова ли не могат да я извозят до КАТ и след това до ЕураТек?!?!? Ами ако вземе да стане нещо с колата - примерно я блъснат??? Аз по договор съм платил за кола с номер на рамата еди колко си. После какво? Ще я оправят и ще ме бавят сума ти време с тъпи обяснения и накрая срещу парите за нов автомобил аз ще получа блъснат и набързо закърпен?

Другия вариант е да ми предложат да си избера друга. Но такава каквато исках имаше само още една, а тя беше одраскана супер грубо на няколко места. Сигурно и нея щяха да оправят. Или пък трети вариант - да чакам да докарат от завода сума ти време и пак чакане....

Мисълта ми е че не се грижат много-много за колите - държат ги на открито - поне Фабиите, ами ако тресне градушка... Карат си ги из София и т.н.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен изрично ми казаха че колите не ги карат в КАТ. Вкарват ги в списъци по 40 и от КАТ идват на място за сверка на номера. Преди може и да са ги карали но вече явно не го правят. В интерес на истината хората ми казаха че им трябват 10 дни докато ми подготвят колата ама аз съм нетърпелив.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, повечето нови коли в Бг изискват подготовка - изчукване тук-таме, пастиране, смяна на джам ;) Все пак Фабия на такава цена в Европа няма... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Майтап бе Уили...

Въпреки, че във всяка шега има известна доза истина 8)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Най- сетне я взех !!!!!! :):):) 8) 8) 8)

Голямо чакане беше но снощи се качих в новата Фабия. Страхотна кола просто нямам думи. Аз 10 години карам Фелиция от която бях страшно доволен, но това сега е доста по различна кола. Сега отивам да махам оборудването за VAN защото я взех на фирмата заради ДДСто. Дадоха ми колата на 4км. Наистина не ги карат в КАТ. Това е било едно време. Точно за това се е получило и забавянето. Първо идват идиотите да сверяват номера на двигател и шаси и после пак идват да поставят табелите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

vpeychev, Колко точно чака за регистрация? Че мойта вече е дошла (май) и на мен ми почва чакането за регистрация...

10х предварително

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По принцип се чака около 10 дни за обработка на документите иу регистрация и тн(абе от 10 до 20)-но ако измислиш някоя историика и ги притиснеш че много спешно ти трябва колата може и на 10 ден да я вземеш.Аз така направих и си я взех на 8ми или на 9ти ден някъде.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз лично за моята Фабия чаках 15 работни дни именно за това - регистрират ги групово и чакат да се съберат повечко. Дали ходят до КАТ, или КАТ идва при тях - не зная.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.