Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Нова Фабия

vpeychev

Recommended Posts

Аз ги направих на луди хората в Еуратек признавам си. Въпреки това единственото което успях да постигна беше да си взема колата на 11 ден. Всичко е заради регистрацията в КАТ заради която чакат да се събере група от около 30 коли и тогава действат.

Представяте ли си нямам запалка в колата :D:D:D:D:D . Взех кола със сумати екстри а няма запалка, говоря за патрона. Сега ще ходя да си купувам. Помня че и Фелицията като я взимах пак нямаше запалка. Ама това да е ;) . Колата върви страшно, просто перфектно а много приятно се изненадах от добрия звук на колоните. Знам че тук има манияци на тема звук и сигурно се смеят като четат това но на мен този звук ми харесва.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 51
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• vpeychev

12

• izov

6

• PRR

5

• zloQQ

4

Най-много писали в темата

С други думи предлагате всеки ден да ги тормозя та белким стане по-бързо... Ми ще пробвам :)

Ще пиша като я взема!

Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

vpeychev сменяй колата щом няма запалка, даже хич не се и замисляй а я връщай и си поръчвай нова кола ;)

Шегувам се, честита ти нова кола и да си я караш още 1 000 000 * 4км.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какви са тези 10 дни дето чакате? От момента на плащане, или от момента на пристигане на автомобила в еуратек?

Аз си взех колата на втория ден след като пристигна в БГ. На всичкото отгоре я купихме от пловдивски дилър, после интерлийз софия , регистрация КАТ. Лошото е само, че не е Шкода, а големия брат VW.

И все пак 10 дни за регистрация.... :roll:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Марту прав си да се чудиш :) още при самото плащане и подписване на договор колата си беше отзад на паркинга в Еуратек. Така че чакането от 11 дни е при налична кола. PRR притеснявай ги всеки ден за да стане по бързо. При мен в петък се опитаха да ми минат със следния номер :D:D Всичко е готово от наша страна обаче Alianz не са пуснали полицата със застраховката по факса така че елате в понеделник след 10 да си вземете колата. Да ама на мен такива не ми минават :D Намерих телефоните на застрахователя обадих му се и човека щеше да падне. Казва ми от моя страна всичко е готово още от преди 5 дни. След това явно е станал скандал защото след 10мин. ми се обадиха и ме извикаха да си взема бижуто :D Голям майтап. Просто хората там работят по бавно. Не че е фатално ама знаете колко много човек иска да си подкара новата кола.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честита и безаварийна,аз моята я чаках две седмици някъде ама то беше по нова година,Коледа.Пусни снимки да и се нарадваме

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Hi,

ми ще ги ръчкам. Колата вече трябва да е в Бг. Обясниха ми, че първо трябва да минат митническите простотии, след това регистрация и застраховки. Казаха от 10 до 20 дни. Ма мислия всеки ден тормоз, звънене по застрахователи и т.н. за да си я взема по-рано. И без това я чакам 86 дни до момента!

Още веднъж благодаря за съветите! И дано скоро е моя 8)

Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едно питане :) Нямам осветление в пепелника но като го разгледах видях че е предвидено да свети. Има едно бяло капаче на самия пеплник а отзад в нишата има един отвор точно за крушка. Като питах в ЕТ типично в техен стил ми казаха че трябвало да ми преправят цялата ел. инсталация ама не им вярвам. Та въпроса е някой знае ли дали случайно няма прекарани кабели до там и да трябва да се сложи само крушка? Няма как да видя без да разглобявам около пепелника а не ми се пипа 8) 8) 8) .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не съм никакъв гост по горното питане.
А кой си - я си дай книжката!!! ще се глобяваме! :)

Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То не е болка за умиране-че нямаш осветление в пепелника-нали там ще си изтурсваш фасовете и ще ги загасяш.Аз понеже съм непушач и си ползвам пепелника за фактури от бензиностанициите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Направо ти завиждам,аз дори искам да нямам пепелнци в колата нали вече не съм пушач,но и никога не съм давал да се пуши в която и да е моя кола-ТОВА е СМЪРТ.Просто вечната миризма,почернелия таван дупки по седалките,а сега като не пушач,още повече ме е гнус от миризмата.Непушачи не давайте да ви се пуши в колите-дори и на жените. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Що бре? Нека си пушат. Аз никога не съм забранявал на никого. Само си пускам духалката или отварям прозореца. И проблем няма. Ама всеки си решава....

Иначе отсега съм се наточил на удоволствието да разкарам найлоните от седалките! Още от едно време си имам манията да махам найлончетата от електрониката... Имам чувството, че като ги махна чак тогава стават за ползване. И мноооого се дразня като видя дистанционно в найлонче или телефон с найлончето на екрана :evil: Все едно сме 1980г. и нещата се купуват веднъж за следващите 20години щото партията не смята да пуска втора партида....

Ооооппппсс..... :oops: отплеснах се.

Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ама вие много се отплеснахте. В крайна сметка искам да си пуша в колата и вечер да виждам къде си тръскам цигарата така че ако може да получа отговор на въпроса ми :D:D:D:D:D:D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен ми ги махнаха в ЕТ,но нямах стелки а найлони.Иначе и аз като теб мразя няйлони на дистанционни,лепенки на дисплея на някой ГСМ и други.

Но стига с тоя офтопик.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ама верно стига с тоя офтопик!!!

За лампичката - като махнеш пепелника не се ли вижда? Мисля, че би трябвало да можеш поне да видиш дали има лампичка (или да пипнеш с пръст - да усетиш - щото требе да е близко до отвора). А иначе не е вярно (поне за моята), че трябва да ти преправят цялата ел. инсталация. Аз даже имам прекарани кабели за задни светлини за мъгла на десня стоп (както е в Англия). Просто или не прави контакт крушката или ти липсва такава. Но кабелче трябва да имаш. Аре...и пиши, какво става, като намериш решение.

Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Скъпи колеги завиждам ви за "проблемите" които имате защото моята 120ка в момента е пълна лотария елинсталацията днес има мигачи утре няма, вие се притеснявате за светлина в пепелника. Но да ви кажа че дясната светлина за мъгла има кабел няма маса но по този кабел не тече ток. Поне на Астрата ми беше така и си прекарах кабел от лявата светлина за мъгла един кабел вдясно а маса си хванах от десния стоп- резултат и в двата стопа имам светлина. Фабрично гнездо има но е няма пъпката която прави контакт с крушката отдолу. Така е поне на западните коли които съм виждал. Осветление на пепелника ако има крушка всеки по кадърен квартален маистор може да ви я направи да свети но ако фабрично има няма логика да не работи. Прегледаите си бушоните. Надявам се да бях полезен с това мнение поздрави на всички колеги Шкодари

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Задната дясна светлина за мъгла си свети там всичко си е ОК. Но за пепелника не става въпрос за бушон или нещо такова. По принцип това явно се води екстра и просто при Fabia Surprise не се предвижда там да свети. Колкото и да гледам в този отвор не мога да разбера дали има прекарани кабели. Но явно за да ми казват от ЕТ че ще трябва да ми преправят ел. инсталацията май няма кабели. Наистина не ми се разглобява нищо. Някак си да почнеш да бърникаш по чисто нова кола не върви :) Това да ми е проблема :) Поръчах си мрежа за пода на багажника 8) и ми казаха че ще ми я доставят след 30 дни. Тия хора просто ме побъркват :D:D:D:D:D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не бе те мрежата я плетът в Китай, после я пращат за да я брандират в Тайван, после я пращат в Чехия, а те от там в БГ. Такива мрежи съм виждал в Метро, но явно ти държиш на брандираната в Тайван ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.