Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте, :) много ми е важно да разбера дали гайки от Москвич 412 стават на 13 цоловите джанти демек конусите им еднакви ли са

Публикувано

Доколкото съм запознат да като ги гледам с тези на 412 да ама и някои друг да каже. А защо ти са нови гаики за Шкода се продават по 80-90 стотинки броиката. Ако ти се занимава просто пробваи гаиките от джогана

Публикувано

mi za6toto s dqdo mi zaoblihme gaikite na zadnaта гума и искам да си сложа някакви свесни, ако даи боже, да чукна на дърво се развие :roll: аз лесно ще ги пробвам ама ако са им различни конусите ще се развие по време на движение, а аз обичам да си я "наказвам"

Вчера на караулката я наказах с 90 ся ще видим като отида април да плащам данъци дано и те не ме накажат :)

Публикувано

Прав си за конусите а и щом ти е тежък десния крак бягаи за нови гаики мисля че това е наи дорото решение. Няма начин да е повече от 4 лева, а и от новото по хубаво няма ;) . Успех

Публикувано

разходих се до Баня Мадара и си взех 1 гайка, развиха ми старата без проблем и сложиха новата, може някои да изтрие темата

Публикувано

Priqtel,nameri si gaiki ot Varturg!Idealni sa,puk i sa stomaneni!Az na moqta takiva i slojih i sum mnogo dovolen!Ina4e originalnite sa mnogo meki i se deformirat.....

Публикувано

може би нарочно са по меки, ако сложиш стоманени ако ги натегнеш много няма да ти се прецака резбата на гайката, а резбата на шпилката на главината/барабана което е по лошо.

не знам вие ли хамалски ги стягате или на мен ми е малко силата,ама аз си ги натягам колко може, а до сега проблеми нямам

Публикувано

Аз съм категорично против използването на всякакви не шкодови гайки за джантите - просто е безсмислено. Ако почва да се заобля една гайка най-вероятно е време да си смените ключа за гуми, защото е почнал да се отваря и проблема е точно в него, а не в гайките. Обаче съм виждал по магазините и гайки за Шкода, които не ми се виждат оригинални и са изработени от видимо по мек материал - ако са такива на твойта шкода ги изхвърляш и слагаш оригинални.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.