Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Малко снимки

Rapid

Recommended Posts

Честито колега безавариини километри с новите хубави джанти имаики предвид хубавите родни пътища. Дано не се налага никога да ги изправяш. Ако всичко е наред ще ги видим на живо в Троян. Честито още веднъж

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси колеги за добрите думи, но определено вече имам проблем :) Както сте видяли предницата много се вирна и стана много грозно и доста нестабилно при завой. Разбира се това си беше проблем и преди, но сега личи повече. Знам че се изписа доста по въпроса за спортни пружини и тн. но не разбрах може ли пружина от "японка" да стане на рапид????

Мисълта ми е да не режа тези, защото карам колата и зимата в снеговете, а да си взема едни други пружини, да ги резна и да си ги карам само лятото :) :mrgreen: лятни пружини :)

Как мислите ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С по-изнесените джанти обикновено задницата се разкрачва повече май, но при теб не го забелязвам?

Иначе предните пружини мисля, че са еднакви на рапид и на японките.

P.S. Много добре изглежда, поздравления :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С по-изнесените джанти обикновено задницата се разкрачва повече май, но при теб не го забелязвам?

Запази си се разкрача.И аз мислих че ще се отвори още задницата но маи си остана същата ;) Аз затова не съм я снимал отзад :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси колеги за добрите думи, но определено вече имам проблем :) Както сте видяли предницата много се вирна и стана много грозно и доста нестабилно при завой. Разбира се това си беше проблем и преди, но сега личи повече. Знам че се изписа доста по въпроса за спортни пружини и тн. но не разбрах може ли пружина от "японка" да стане на рапид????

Мисълта ми е да не режа тези, защото карам колата и зимата в снеговете, а да си взема едни други пружини, да ги резна и да си ги карам само лятото :) :mrgreen: лятни пружини :)

Как мислите ;)

потърси си пружини от 100С, или от първите 105/120 с кръглите фарове - те са по-къси, обаче може да почнат да ти трият гумите в калниците при завой, като ги гледам как са изскочили навън... при мен точно това се получи и се наложи да сложа отпред нови по-високи пружини от 120 японка, а повдигането го компенсирам с нископрофилни гуми. Ако ти харесва стойката на моя "драгстер": отпред - Toyo 165/65/13", отзад - Fulda 185/80/13 :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Как мислите ;)

потърси си пружини от 100С, или от първите 105/120 с кръглите фарове - те са по-къси, обаче може да почнат да ти трият гумите в калниците при завой, като ги гледам как са изскочили навън... при мен точно това се получи и се наложи да сложа отпред нови по-високи пружини от 120 японка, а повдигането го компенсирам с нископрофилни гуми. Ако ти харесва стойката на моя "драгстер": отпред - Toyo 165/65/13", отзад - Fulda 185/80/13 :)

Бачо даи едни такива къси пружини бреее... аз се утрепах да търся ,тоз мушеник на Бригалница 2 пъти ми продаваше пружина уж от 100С била - ма като я сложа до оргиналните си е точно същата дължина. Отивам там ,тои вика аааа ма те така са сгъват повече ,сина му се опитва да ми обясни каквто в коефицента К и има ли почва у нас - ала бала.

Иначе по темата - нашия Рапид от преде стои наистина прекалено вирнат ,М серията със тез изрязани калници плачаст за поне 2-3см сваляне. Освен това повдигната предница съвсем довършва кошмарния проблем - недозавиването...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Саше, трудно ще намериш нови такива, ама пробвай в бившио м-н на Москвич до пазара Красно село, - разбира се първо ги измери, а не вервай на квото ти рекат

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Саше, трудно ще намериш нови такива, ама пробвай в бившио м-н на Москвич до пазара Красно село, - разбира се първо ги измери, а не вервай на квото ти рекат

То общо взето по-добре по-стари (че наистина да са по-меки) ,рапида от преде има достатъчно гигански диск да спира ,пак и возията също. Маи ша требе за стари да тормозя наш Цецо:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Zdraveite, iskam samo da pitam za flancite kude ti gi praviha da hoda i az ili ako nqkoi prodava gotovi 6toto s tiq jelqzni djanti ni6to ne stava

Ами фланците ги прави един познат , но не иска повече да се занимава с това щотот било голяма разправия :). Обаче преди това намерих един друг майстор който каза че ще направи фланци срещу 100лв.Давам му кординатите и се разберете

Фирмата се казва :рапид-56 СД

адреса е :София Враждебна ул30 №41

тел. 0897 923 797

а даже и в нет-а ги има

http://www.firmitebg.com/index.php?show ... =13&page=1

Успех

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не споря, че съм голям разбирач, ама миля, че можеш да резнеш една навивка на пружините. А през зимата мисля че през преспи по 50см. няма да минаваш. Относно фланците- 100лв. не са ли множко?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еййй, чак ся я виждам тая тема, бравос Петьо, много добре му стоят джантите, кефи ме много ;) . Предницата е височка, май наистина трябва да я смъкнеш малко. Огън е Rapid-ката ;) :!:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Матеряла на мойте фланци е обикновенно желязо :) А иначе аз съм ги правил при друг майстор, този който съм посочил само съм приказвал с него и не знам как ги прави.

Мерси Redline__ абе не са лоши джантите , ама като видях на Ясен (Варна) хромираните джанти и направо откачих :)

Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На Ясен джантите всъщност са от VW костенурка (на предните отворите са малко разширени, за да влезе шкодвата главина). За жалост човека от Пловдив, който ги продал на Хашек ми каза, че не е успял да достави повече от Германия. Иначе и аз щях да си взема - цената беше повече от добра - нещо под 200 лв комплекта...все пак не са лети джантите, но определено щяха да тичат на кола с повечко хром като моята.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.