Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

110R в Дружба 2 ?

Recommended Posts

Вчера бях в Дружба 2 при един познат и видях една такава тъмножълта на цвят.. На пръв поглед изглеждаше много добреи стегната , нямах време да я поогледам че адски много бързах . Някакава мадама я карала доколкото разбрах. Ама си стоеше на паркинга заедно с другите кочини от блока като съвсем обикновена кола.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм виждал такава, но доколкото знам е от Дружба 1 и ми прилича на 110Rката на Митко, даже той ми е казвал, че е говорил с човека, но не е успял да го привлече за форума. Иначе аз съм от Дружба 2 и не съм виждал във 2ра, 3та или 4та част такова животно. Я кажи къде по-точно се е намирала?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Readline, поправих го :lol::lol:

http://bgmaps.com/map.asp?sid=fb4388055 ... e=&oType=9

Мисля, че беше точно тук. Да си е жива и здрава колицата :)

http://bgmaps.com/map.asp?sid=fb4388055 ... &grid=m40k

прав си Дружба 1 е .

По-тъмен е цвета от на Митко, незнам с какъв мотор е и т.н. Изглежда ми оригинална отвсякъде. Ама като знам как гният - дано и се намери гараж.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, наскоро е пребоядисвана и сменено предно стъкло, колата е доста оригинална и запазена - човека се обажда отвреме навреме, обикновено когато му дотрябва нещо (ние му уредихме стъклото), но явно не проявявя особен интерес към мероприятията на клуба...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дано се запази колицата. Като я гледам такава крехка на паркинга. :)) а наоколо едни "големи каляски" и джугани :lol::lol:

А то и аз нямам време за мероприятия като пиене на бира от много време за жалост :( така че то си е нормално донякъде.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.