Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано
:D В квартала съм живял до седем годишна възраст, а сега от около 2 години!
  • Отговори 70
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• Neon

16

• SKODA 105 RS

7

• tyny

6

• PRR

6

Най-много писали в темата

Публикувано

Е, аз от 5 не живея там. Надявам се да се видим на някоя сбирка. Може да се познаем ;)

Поздрави

Публикувано

Да не се окаже впоследствие, че сте и далечна рода :lol:

Публикувано

Като си говорим за бели 120-ки, на Шипка, срещу 38-мо спира една с номер С 5801 ... със стикер на клуба. Кой е това?

Публикувано

5801 - та това съм аз :)

Публикувано
така и не пуснахте снимки на тази бяла естелка да я видим! :evil:
ю

на 2рата стрница първото мнение е моето където съм сложил снимки, само трябва да хванеш момента в който работи сайта бгфото.нет където съм ги качил

Публикувано

BOZZZI , като ти гледам аватара и се питам дали преди около месец и половина теб съм видял пред фантастикото в гео милев (срещу завод електроника) много хубава 1000 с лепенки на клуба

Публикувано

Еи хора, трябва един chat да направим на тази тема за Естелка-та :D

• 3 седмици по-късно...
Публикувано
:D Дааа! Аз живея на Евл. Георгиев!

Днес ти видях колата на Гогол, така се зазяпах, че щях да ударя моята :mrgreen: . Изглежда супер , браво!!!

П.П. Значи с теб сме съседи, а? :lol: :mrgreen: Аз съм до училище Априлов.

Публикувано
:D Ами сигурно! Ама в момента имам ядове с двигателя, та не я карам много. Съгурно другата седмица ще е готова, ама ще ми хвръкнат поне 300лв! :cry:
Публикувано

кажи за ядовете какви са ? за толкова пари се прави основен ремонт

Публикувано

:? Ами точно това ще правя! Щото в момента колата ми е дълга около 20 метра - 4 метра кола и 16 метра пушек! :)

Публикувано

не звучи добре ... преди около месец мина покраи мен на военна академия и не ми направи пошо впечатление . наливай по- гъсто масло - примерно 25W50 - AC Delco - то струва около 6- 7 лева на литър и прави чудеса със издухани мотори .

• 4 седмици по-късно...
Публикувано
:D Трябва да ми честитите!!! Отново съм на линия- е вярно срещу 485лв. , ама здраве да е! Пари се изкарват! :mrgreen:
Публикувано

честито !

Публикувано

честито за ремонта.... чисто информативно питам какво точно включва ремонта който си правил

Публикувано

:roll: Амииии..... лагери, сегменти, бутало+риза, гарнитури, ангренажна верига, съединител.......... Може и да съм пропуснал нещо, ама... :|

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.