Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

За Шкодите и феновете


maxrpm

Recommended Posts

Аз имах - Форман и Вектра и отселя ... Формана 8) Много е удобно да си търкаляш , която ти е по - удобна и в един момент като се окаже в бокса палиш другата и не те е*е , че майстора не намерил части или време да ти стегне колата ти си джиткаш пак с кола ;) Обикновенно Шкодето висеше на паркинга , но пък за сметка на това , когато ми е потрябвала през тоз период никога не се е издънила . Сега като имам време лятос винаги човъркам по нещо 1 во щот зимата ремонтите са трудни и после вече разчитам само на Формана , а "АДСКИ ТРАНСПОРТ" са мръсни думи :mrgreen:

 

П.П. Даже и Шумахер имаше по едно резервно Ферари в бокса :smt008

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Факта, че след купуването на далеч по-нов автомобил не съм продал Шкодата е достатъчно красноречив за това дали съм й фен или не ;) Освен това няма как да излезна с Шкодата из Европа, поне не и с този двигател. От друга страна с жената и двамата имаме нужда от кола. Има и други неща, които мога да напиша, ама това стига ;)

 

P.S.: Ти ако имаше 20 000 лв. в брой, щеше ли да си караш старата Шкода? Или щеше да си купиш нещо далеч по-ново и по-бързо и да забравиш за горката стара баба? Каквото и да ми отговориш - истинските ти мисли са ми ясни :mrgreen:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В смисъл вярно е че шкодите са си боклуци, ама то в това е тръпката, де да знам поне според мен. Да я караш 10мин само в лютеницата и да ти се преебе ключа за фаровете примерно :lol::lol::lol:

[-X [-X [-X [-X [-X

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако сме решили, че не ни трябва реле за фаровете и сме ги вързали на късо, нищо чудно да се прецака ключът им! :roll:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами аз правя обратното! карам Шкодата всеки ден, а Голф-а "от време на време"! Причината е на първо място финансова, а след това е и пестене на нерви! разбирай го както искаш!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Самият факт,че от всички автомобили от 70-те и 80-те год.,шкодите се срещат най-често,е достатъчно показателен.

Имам няколко познати(извън форума),които от години карат само шкоди.Сменят само модела с по-нов евентуално.

Мисля,че след време,когато реша да си сменя колата,пак шкода ще избера. :smt006 :smt007 :smt006

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много съм съгласен с колегата, който отбеляза, че все на Макс му се случват такива работи. Шкодите, макар и в значителна степен дуракоустойчиви имат граници!

 

МАКС - ШКОДАТА НЕ Е ТЪПОМЕР, ЗА ДА Я ЧУПИШ ВСЕКИ ПЪТ!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ехей, я по кротко - Макс, на живо си такава кротка поетична душа, ма като влезеш във форума все те тресе неква виртуална агресия :mrgreen:

Моята по-нова кола също е Шкода, защото предпочитам познатото зло с познатите мизерии, отколкото да си взема нещо западно, натъпкано с разни електронни джаджи и да гледам "умно" кат блондинка съдържанието под капака му ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Самият факт,че от всички автомобили от 70-те и 80-те год.,шкодите се срещат най-често,е достатъчно показателен.

Имам няколко познати(извън форума),които от години карат само шкоди.Сменят само модела с по-нов евентуално.

Мисля,че след време,когато реша да си сменя колата,пак шкода ще избера. :smt006 :smt007 :smt006

 

колежке , не забравяй опел кадет - само той е по- масов от шкодата .

 

макс , защо моята не се чупи ? използвам я всекидневно . няма седмица която да е минала под 500 км в града . имам и резервни коли - москвич и волво . волвото е доста по- ново от шкодата но си карам 120 - ката .

по въпроса за контактния ключ - един път ми изгоря но причината беше в многото консуматори на клема 15 - включително и електрическа печка на 12 волта :oops: . доста срам брах тогава :oops:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сашо, с риск да се повторя - Шкодите, както и всички други автомобили имат някакъв лимит на, нека го наречем "чупливост". Чувал съм как си караш колата, доста варварски... според моите възгледи,не се обиждай само ;) . Еми не очаквай тя да не се чупи, елементарно е. Бащата ако караше така баба ти Шкода, аз изобщо нямаше да знам за съществуването й :mrgreen: . Странно но и на мен не ми се случват постоянно някакви дефекти... :roll: , може и аз да съм изключение :mrgreen: .

 

Към всички останали (Сашо и за тебе се отнася :P ) - нека не превръщаме всяка една тема в "мерене на пишки", нищо лично към никого, но нека не го правим. В края на краищата всеки може колкото си иска идиотски да се отнася към возилото си, стига да не представлява опасност за околните, накрая той ще се вози с автобус, не вие или аз. :)

 

Хайде сега дружно да изпушим лулата на мира и да бъдем отново добри другарчета! :smt044

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

maxrpm,

 

Що се пениш? Ако не пишеше непрекъснато как мъчиш колата а след това се оплакваш, че се е счупила никой нямаше да се заяжда. Виж Goga-та. И при него доста често има проблеми (за което, аз лично, много съжалявам - 1000MB ми е стара любов :mrgreen: ), но никой не го напада - кара внимателно. А иначе си прав - който както иска да си кара колата. Само в рамките на правилника!!!

А относно това колко си добър шофьор - има картинг. Правим едно състезание и последните трима черпят първите трима. Останалите сами си плащат :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

 

Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Петъо (нали мога така да ти казвам? :) ), мерси за съчувствието, ама да чукам на дърво, старата любов от отдавна на се е разваляла и се надявам да не се разваля известно време :mrgreen: . Ей, човече ние с тебе така и не сме се запознали още! Трябва да поправим тази несправедливост :P:lol: !

 

 

Макс, поговорихме си с тебе, надявам се да си ме разбрал какво искам да ти кажа. ;)

 

Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:D ..относно това колко си добър шофьор - има картинг. Правим едно състезание и последните трима черпят първите трима. Останалите сами си плащат ....

А! Аз за тоя номер съм много навит! Кога? :mrgreen:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз, може и с автобуса да се возя, но това е временно а и + това сам си плащам частите, така че не виждам защо толкова се възмущавате от моето каране, карам така както си искам, може да нямам жива стотинка, но за колата се намират винаги. Не карам никого да ми прави нещо или купува нещо, и НЕ обичам да ми се държи сметка, ТАКА КАКТО АЗ НА НИКОГО НЕ ДЪРЖА СМЕТКА! Не съм некадърен монтьор, както някой хора се изказваха по - рано, нито некадърен шофьор. И не на последно място, заглавието на темата не беше свързано с шкодите и сервизите, нали?

Чао на всички оправяйте се щой както може, аз повече на срещи няма да дойда!

 

:smt039

Споко бе, не си само ти ;) И аз кат' теб се чудя що толкова се чупи тая марка. Са турбото ще сменям (ама понеже аз давам парите, но не аз ги изкарвам, си купих чисто новичко - барабар с кривката - старото мое да го отремонтира некой кадърен човечец), че явно като я вкарам в обороти (разбирай 120 на 2-ра) и под 180 не падам на магистралата и изобщо не го чакам да се мота...ами я гася веднага (тук имаше някаква тема, че трябвало да го чакаме да се охлади...дрън-дрън-дрън). Дее*а и турбото чупливо... А и на номера ми изгасна лампата (ама па е + защото куките не ме скиват отзад вечер като карам и не им спирам - ама до сега не са ме гонили де). И стоповете не ми светят понякога, ма не знам от какво е. Един ме удари от зад - не видял, че спирам - нямал съм стопове?!?!? Аз му викам - ма ти не видя ли, че ми се вдигна задницата бе, тъпак!!! Гумите ми са кат' галоши (имат още грайфер де, а и са високоскоростни - така че крепят положението до към 200), НО!!! карам внимателно - не повече от 200 - все пак има и други на пътя. А и за парното си прав - явно е проблем на самата марка :? Зимата ми се потят прозорците като луди, а и ми се налага да карам с ръкавици понякога. Шапката я свалям, че ми се смеят от другите коли, ама нали ми е студено и не слизам, иначе >>> :smt024

Добре, че ме подмина проблема със спирачните дискове (както колегите тук се оплакаха) - слава богу, мойте още не са се изкривили, но с моето ръчкане, май скоро и тях ще поднемям барабар с наклаките

:!: Ама (както писах по-горе) по един показател съм по-добре от теб - и аз сам си плащам частите - като теб, но парите не изкарвам аз :mrgreen: Тук е момента да си кажа, че съм некадърен монтьор и шофер (понякога). Иначе нямаше да си глътна зъбите в една случка - факт!. А на рейс нема да се воза за нищо на света :evil: (освен ако не е мой де). Ще си карам втората кола...само дето още не съм я купил, ама има време - и това ще стане!

Та...са сме двама дето сме у кюпа ;) и ни овикват. Ма да не ти пука! Чесно бе - след като ти си знаеш, какво си правиш - няма грижи...не се съобразявай с чуждото мнение. Нали сме голями хора и имаме съвест и мозък - знаем, какво правим!

Имаш една бира от мен (няколко пъти, когато се видим на следващата среща! - сериозно)!!! :smt013

Стегай колата и педала до метала!!! Ако се счупи - поправка и пак старата песен - рев на двигателя да се чува, а не музика от колоните!!!

Само требе да си траеме понякога, че да си спестиме коментарите, че сме безотговорни хора и лоши шофьори...ама ич да не ти пука. Ако и аз приемах сичко като теб, до са да съм умрел от нерви

 

А по темата - колата, която е за всеки ден е Шкода. Втора нямам все още, но ако си купя (пак мисля да е Шкода - зависи от приятелката ми, че за нея трябва автоматик...та ако не ни дойде много нанагорно...може и нова Шкода за нея), оставям Шкодака в гаража и почвам с новата да си чеша крастата на магистралата (е за това ми взеха общо 51 точки - нищо, че имаме само по 39 - факт!)

Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.