Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

1.6

pepi

Recommended Posts

Zdraveite, ot mesec i polovina karam Nova Octavia Ambiente 1.6. Shte sum blagodaren na wseki, koito izpravi svoeto mnenie za tazi modifuikacia

Една молба... Хайде на кирилица ако може следващия път!

zloQQ

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

няма да е зле да пишеш на кирлица!

иначе здравей,честита кола и да и направиш снимки да ни я покажеш.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честита Октавийка, колега! Много безаварийни километри с нея. Иначе, това е мое лично мнение, карал съм старата Октавия 1,6 бензинка и е доста спъната :oops: . Ама важното е ти да й се радваш! Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито pepi и добре дошъл :smt005

Аз по-скоро бих попитал за твоето мнение относно колата - все пак ти я караш месец и половина - кажи кое ти харесва и кое - не, сподели твойте впечатления.

Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито на колегата :)!

Аз карам Октавия 1.6,наиситина понякога ми се струва че този двигател и е малко малък за това купе,но това май е единствения "недостатък"!Така че газ до дупка и това е!Сподели на колко км си я взел или си я купил нова?

Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може неговия да е по мощтния 1.6SR 101коня. И въпреки това в ниските обороти колата се замисля... :) Иначе честито. Щом си си я харесал няма какво да и търсим кусури ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами, какво да кажа, карам колата от средата на октомври ( карам е силно казано, защото в момента е само на 800 км и стои в гаража). Прашинка не пада по нея. Иначе относно мотора, мисля, че не е пистарка, но е достатъчен за нормално придвижване ( особено ако е в обороти, много върви ). Всичко по колата ми харесва, купих и зимни гуми с четири джанти и предни калобрани ( така я бях поръчал ). Сега мисля да й подаря за Коледа стелка за багажника ( ама струва 95 лева от каталога с аксесоарите).

Иначе с майка ( тя е спонсора на предаването) мислехме да си купуваме от старата Октавия, но като отидохме в шоурума, решихме да е новата. Леко се чудех между 1.6 MPI и 1.9 TDI, но заложих на бензиновия все пак. По евтин е за поддръжка ( а относно разхода-колата се кара само на извънградско ).

Колата дойде от Чехия за две седмици ( там я имаше на склад ), още две за регистрация и месец след поръчката я имахме. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега,

първо честито и мноооооого безаварийни километри.

Относно вървенето - ми 101 кончета (ако не се лъжа е толкова) са повече от достатъчни. Въпроса е задкормилното устройство да знае как да ги впрегне :mrgreen:

Относно поддръжката - не си прав. Дизела хич не е толкова по-скъп. Но при твоето каране изобщо не е оправдано да взимаш дизел, т.е. мисля че сте направили добрия избор.

Освен това браво и за калобраните - ако имаше такава екстра и за мен и аз щях да я поръчам... А стелката за багажника не знам дали си заслужава. Виж мрежичката е супер нещо! Вярвай ми! Аз се родих с нея!

Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

калобрани може да си купи всеки от ЕТ. За старата октавия струват 32 лв. с монтажа, а за новата-31 лв. с монтажа

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами всички октавии за България фабрично идват със задни, но човек може да си поръча и отпред ( това са едни такива красиви и практични нещица, които пречат да се пръска калника и вратата, когато минеш през локва )

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.