Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

нов шум от фелицията

dekata

Recommended Posts

Колеги от два дни засякох нов звук в колата.Значи до 80км. в час всичко е ок.От там нагоре се появи нещо като свестене от вън.Не е като виене на лагер(поне така мисля)абе като сирена в далечината :?Дори първият път си помислех,че е сирена някъде :lol: Много слабо се чува.От какво може да е?Значи ремъка ми е нов,но сутрин свири доста докато позагрее колата,дали е от него?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако имаш външна антена на колонка на предното стъкло или нещо друго по купето-багажник,знаме,спойлер или подобно може да се завихря въздуха при по високи скорости и да се чуват звуци.за съм го имал този проблем с външна антена на вартбурга и я махнах.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

тъпата антена беше :evil: махнах я и звукът изчезна.сега пак я сложих да видя.антената е отзад на тавана. :D благодаря за жокера ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.