Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Fabia RS - tuning na predna re6etka - kade??

jollyroger1

Recommended Posts

Здравейте,

Искам да направя тунинг на предна решетка на Фабия RS. Някои знае ли специализиран сервиз или магазин, където да съдействат при подобни интервенции?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей. От София съм. Нямам точна прдстава какво искам. Ще ми се да я направя с по-спортно и агресивно излъчване. Затова търся някое специализирано място, за да ми дадат идеи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми погледни темата-предна решетка-за и против!Там са пуснати няколко снимчици на предни решетки!Защо ти е фирма-купуваш си я -караш я на бояджия-пръскат ти я и си я слагаш-тя е на четири кръстати винта!Сега ако искаш да си удължаваш капака и да си срежеш решетката наполовина това е друго!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А то и решетките на фабия било 1.2 и 1.9 тди-пд са еднакви-няма разлика-така че търси решетка за фабия като цяло!Авто Елит предлагат(на Милотег и Mattig да си поръчаш по каталог към 230 излиза-на Кamei са по-скъпи!А и в магазините за авточасти за шкода би трябвало да предлагат поръчки по каталог!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 1 месец по-късно...
Здравей. От София съм. Нямам точна прдстава какво искам. Ще ми се да я направя с по-спортно и агресивно излъчване. Затова търся някое специализирано място, за да ми дадат идеи.

колега отиваш на на сточна гара и от кръговото се отбиваш към козлодуи , и там на ъгъла има една авто мания неможе да не я видиш ,и вътре питаш за Здравко , тои работи сас Сиджи , та тои може да ти свърши работа . дори и да не е там другите момчета също, а ако ти се занимава отиваш на горубляне при чичо Митко тои ги "пече " и отлива там има яко каталози и само си избираш. ше ти даде по добра цена , ама ти требе да се занимаваш да я пръскаш и монтираш :lol: :arrow: :arrow:

а при Здравко са по калъпи на "Kamei "

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А цена можеш ли да ми кажеш?Имам предвид ако не те притеснява някой път ако минаваш от там да питаш колко е на Kamei-или ако имаш тел,-дай да им звънна?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А цена можеш ли да ми кажеш?Имам предвид ако не те притеснява някой път ако минаваш от там да питаш колко е на Kamei-или ако имаш тел,-дай да им звънна?

колега ако го видя Здравко в квартала ше го питам ,иначе наи-добре ти да си отидеш на място ето ти тел. в магазина 936 64 55

а тва е един от gsm-те му 0888 850 233 тоя гсм често стои в магазина , нешто клато служебен yспех , после кажи кво е стана ако не да търся на чичо Митко тел, :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 1 месец по-късно...
От добрич съм-няма как да стане....

Не я пипай маската.Много си е добра даже :)

Ще се промени само толкова ;):

http://www.fabia-vrs.com/colour_grille.htm

БТВ:Моята е същия цвят

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз му казах същото...

Искрене, ако не си боядисаш и хромираната част черна, все едно си си хванал парите и си замерил ЕТ с тях :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нали са мой хора-кво да ги правя!Аз решетката е готова-и пласмасите на халогените и те са черна перла-понеделник си я взимам!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нали са мой хора-кво да ги правя!Аз решетката е готова-и пласмасите на халогените и те са черна перла-понеделник си я взимам!

Взе ли я? Пусни някое фото да видим резултата. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Взех я-стана супер-снимах я-но не мога да качвам(не знам как)снимките в нета.Като се видя с Коко Redline__-той ще ги пусне!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Взех я-стана супер-снимах я-но не мога да качвам(не знам как)снимките в нета.Като се видя с Коко Redline__-той ще ги пусне!

Ползвай http://picvalley.net/. Супер лесно и удобно се пускат снимки! Сигурен съм, че няма да имаш затруднения! ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мда... Много добре е станало! Поздравления! 8)

Аз този ъпгрейд го бях замислил още преди да си взема Фабията, когато я чаках. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво, станало е екстра, много по-добре от миналата ти решетка ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наистина Фабиа-та изглежда доста добре..като цяло всички решетки ги е направил добре..а тази отдолу посредата...на самата броня..защо е сива... ;);)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Почти няма разлика от оригинала.Поне в положителна посока.Виж ако беше сложил емблемата от Октавия RS щеше да е друго ;)

БТВ:Тези начумерки над фаровете от къде ги взе?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първо искам да благодаря на Hasek за снимките!

-решетката тогава ми беше сива-заради двоинозалепящите ленти-още не ги бях махнал!Сега вече си е черна-пластмаса-нея не съм я боядисвал(все още)!

-веждите са ми Милотек

Като цяло имам доста части по интериора-също черна перла

-пластмасата пред волана до измервателните уреди

-централната конзола-(горе копчетата+долу за климатика)

-отстрани дръжките на вратите-и там кудето са топчетата за огледалата

-пепелника и скоростния лост(продължение на централната конзола)

Те са правени отдавна-трябва да пусна снимки

А за емблемите от Окти РС-одавна съм замислил това(когато излезе още)-до Докси има време и това ще стане!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.