Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Мисля, че нямаше да има никакви проблеми ако бяха блокирали само народното събрание а не целият център. Затова и не одобрявам подобна тъпанарщина. Съвсем отделно не може всеки път да правят такива кретенщини. Предният път се направиха на интересни...какво излезе, майкта убила дете си...семейна драма...сега някакъв елемент убил някакъв таксиметров шофьор! Какво стана? Полицията го откри за един ден. Писна ми от тези хулигани.

• Отговори 52
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• vloo

8

• todor_velikov

6

• izov

5

• PV

4

Най-много писали в темата

Публикувано

Аз лично за себе си съм решил проблема. Не се качвам никога на такси и на маршрутка и така ще бъде, докато не предложат качествена услуга, която включва най-малкото за маршрутките свободно място, а за такситата багажник, а не бутилка метан. Предпочитам да ходя пеш, иначе бих се качил на тях, само в изключително извънредна ситуация, ако кръвта ми изтича или трябва да спася близък ;) Считам, че когато обществото узрее до степен не само аз, а и останлите да уважават себе си, нещата при такситата сами ще се оправят. Само, дето не го виждам този момент в близките 50 години.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.