Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[Felicia] Предна маска

kukumitcin

Recommended Posts

аз имам малко допълнение по темата - самата маска да се разреже хоризонтално на две части - точно под лайсната. долната част да се закрепи неподвижно (както си е серийно), а горната да се отваря заедно с предния капак (както при лифнатите фелки). по този начин ще се избегне и запълни фугата (между капака и маската), а предницата ще има по "гладък" и масивен вид. а може да се поиграе и с фугата над фаровете... :roll:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз имам малко допълнение по темата - самата маска да се разреже хоризонтално на две части - точно под лайсната. долната част да се закрепи неподвижно (както си е серийно), а горната да се отваря заедно с предния капак (както при лифнатите фелки). по този начин ще се избегне и запълни фугата (между капака и маската), а предницата ще има по "гладък" и масивен вид. а може да се поиграе и с фугата над фаровете... :roll:

+

колега а според теб как ще се отваря предния капак ? :?:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

това пък въобще не проблем. може да се направи по хиляда начина, стига да си мераклия и да имаш търпението да помислиш малко. на лифнатите фелки капака се отваря, вратите със скрити брави също се отварят и т.н. общо взето, не си поискал - не си го направил

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...
Малко по-късно ще пусна още снимки ;)

Веждите и таблото още не са боядисани,утре ще ги пръскам и ще ги сложа.

Тъкмо мислех че ще съм 1 отгоре, че и аз си взех вежди и мрежа за маската - понеже ми предстои боядисване на предница... :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко по-късно ще пусна още снимки ;)

Веждите и таблото още не са боядисани,утре ще ги пръскам и ще ги сложа.

Тъкмо мислех че ще съм 1 отгоре, че и аз си взех вежди и мрежа за маската - понеже ми предстои боядисване на предница... :)

Да не я челоса ве Краска :P , майтап си прая, пепел на езика ми :!: Ми значи и от тебе темица да чЕкаме в тоя раздел ;).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Маската е страхотна, а джантите много отварят колата! Браво :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поздравления! k015.gif

Изглежда перфектно,а и новите джанти много я отварят!

Ей,не мога да и се нагледам на таз красавица,пардон,Стрела!

П.П. Таблото кога ще ни покажеш?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

kukumitcin, лайсна ще й слагаш ли? да подчертае малко "беземблемието", така да се каже. инъче е много яко така \:D/

краси - стреляй ;)

снимки най-вероятно началото на следващата седмица. има играчка по предния капак и сега съм пешеходец :x

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

кукумицин браво , много добре се е получила - наи-много ми харесват джантите -супер много и тичат , само не ми харесват тия твоите вежди много неестествено ми стоят , без тях повече ми харесваше :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.