Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

ROOMSTER

draka

Recommended Posts

Май нямаме още такъв. Няколко пъти темата е обсъждана. Потърси с търсачката.

Поздрави

BTW: Дали не е добра идеята Roomster да бъде вкарана в някоя категория. Примерно при Fabia/Octavia/Superb. Май там най-много и подхожда. Не е хубаво да пренебрагваме тази "баничарка" :mrgreen:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако питаш има ли човек в клуба с такава кола - няма. :( Освен ако ти не си първия

d025.gif .

Относно разни сведения за колата - имаше една тема преди време, потърси я с търсачката.

Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

aз имам един познат с Руумстър, но и той няма много опит - колата му пристигна преди по-малко от месец

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

багажникът на Фелицията ми е 2 пъти по-голям, пък и дизайнът на "баничарка" ме дразни адски. :evil:

При едно ходене до Копривщица по пътя се задминавахме с един Румстър на няколко пъти - просто пътя беше такъв, не сме се гонили, ма той взимаше завоите по-боязливо от мен с Фелицията (може и шофьорът да не е бил "читав"). След това го разгледах отблизо на паркинга в града .. ами какво да ви кажа - дървеничък е. Вярно, доста е висок, ма все пак хората вътре се возят седнали, не прави. Пък и каквото и конструкторско решение да вземеш, правейки висока една кола, й вдигаш нагоре центъра на тежестта, а това неминуемо води до по-малка стабилност.

Обобщено с три думи: не ме кефи :mrgreen:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

благодарско за споделеното,така или ина4е ве4е е капарирана,версия СТАЙЛ,с добавено това онова.Взимам я за семейна,но с най големия дизел.Няма да се састезавам с нея,но не смятам 4е ще се справя по зле от досегашната ми фабия със същия мотор :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

благодарско за споделеното,така или ина4е ве4е е капарирана,версия СТАЙЛ,с добавено това онова.Взимам я за семейна,но с най големия дизел.Няма да се састезавам с нея,но не смятам 4е ще се справя по зле от досегашната ми фабия със същия мотор :)

Честито и добре дошъл! f055.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито с пожелание бързо да дойде и никакви проблеми да не ти създава :!:

:smt031 :smt031 :smt031

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито, колега !!!

Със здраве да си я ползваш, да е първа на светофара и в сервиз да не влиза. Да те вози меко, бързо и удобно, невидима за КАТ и под нея да не лягаш, само до жената.

:smt010 :smt008 :smt044

Поздрави.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да и от мен честито ...аз обаче също не и с екефя много...минавах покрай некаф дизел и ми изби тъпанчетата като некоя фиеста от 88 дизел...бая е шумен...също така забелязах барабанните спирачки отзад...абе и висока и другио неща...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:smt005 Честито! Лично на мен, колата доста ми харесва от видяното и прочетеното в интернет! Надявам се, само положителни емоции да ти донесе!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:smt005 и от мен! Да ти е честита тогава и да минеш хиляди безаварийни километри!

PS: Тва, че казах, че колата не ме кефи, не означава да не дойдеш на някоя среща да я покажеш! Току-виж ме обориш :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:smt005 Честито и от мен колега.НЕка само хубави и безаварийни моменти ти донесе новата придобивка!Добре дошъл при нас! :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.