Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Индикация за подгряване (спиралката)

hamsia

Recommended Posts

Днеска сутринта докато паркирах на работа ми се стори, че премигна 3-4 пъти.

Помислих си, че ми се е сторило.

Обаче тая вечер докато се прибирах - бях карал вече около 15 минути - започна да си мига.

Колата пали нормално - не е да се тормози - поне на мене така ми се струва.

Някой има ли идея защо се е размигало?

Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цитирам книжката: Ако мига по време на движение означава че е настъпила повреда в системата. Обърнете се незабавно към сервиз на Шкода.

Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Sorry :( Много ми се щеше да ти напиша нещо успокояващо ама :( Дано да се окаже нещо дребно...

Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Реленцето...? Я погледни и него, щот не ми се вярва за изгоряла свещ да има индикация.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Резултати от прегледа:

- оказва се, че прословутия символ във формата на "бобина" е общ за грешки не индикирани с други сигнализации по таблото.

В моя случай каза следното :

- 467B CAN-порт управление скоростна кутия - Няма съобщение от климатична инсталация

- 423B Стопмашинка - Неприемлив сигнал

С две думи - нищо ясно и фатално.

Оказа се, че компа на колата не хваща когато има изгорели нагревателни свещи - а бяха изгорели 2 :)

Така, че наистина книжката на PRR казва вярно - засвети ли по време на движение - бегом за диагностика - за всеки случай.

Само да спомена, че след един мигане - после спря - ама това не ме разколеба да я подложа на прегледа:)

Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.