Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

A4 vs. Passat 4 vs. Octavia1 === 1.9TDI SW

за 11000лв?  

69 гласа

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Моля, впишете се или се регистрирайте, за да гласувате.

Recommended Posts

Публикувано

да изкажа и аз моето скромно мнение

на първо място слагам октавия карал съм малко,но съм се возил мноооого

и то в дизел. нямам никакви ззбележки

на второ място слагам пасата

аудито слагам на последно. брат ми имаше. не е доволен

• Отговори 51
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• PRR

6

• Redline__

5

• stenly

5

• Mishelle

4

Най-много писали в темата

Публикувано

Ако трябва да избирам от трите автомобила лично за себе си, бих се поколебал дали въпреки високите цени на поддръжката да си взема Audi A4 - като дизайн, возия и стоене на пътя ми допада най-много. Ако мога така да се изразя - автомобил, който иска много, но и дава много, пък и според мен си заслужава.

За сравнително достъпна служебна кола обаче според мен дилемата в случая е Passat - Octavia, като естествено и двата модела си имат предимства и недостатъци, Skoda-та е по-достъпна, с по-евнита поддръжка и достатъчно добра техника, пък и честно казано според мен поне изглежда по-добре от Passat В4 (тоест версията преди фейслифта), но пък VW е по-качествено направен отвътре, по-добре шумоизолиран, с по-удобни седалки, вози по-приятно и т.н.

За служебна кола аз лично бих избрал Passat ако разходите не са от първостепенно значение и Octavia, ако финансовата страна на въпроса е водеща.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.