Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

май не съм добре

anastas

Recommended Posts

е за това става вапрос http://www.skodaclub-bg.org/gallery/thu ... p?album=75 двора е кат неква морга три 1000мб и две 100с и още за една чаркове :!: 1000мб ето е на финала вече :D:D а

"skoda romeo" незнам точно каде няйде посредата и за капак ми предлагат 110р на супер цена :arrow: скоро семеисвото ще откачи с мен.....има ли и други с това заболяване :?: :?:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много си си добре даже 8) ! И аз страдам от това "заболяване", само дето още нямам достатъчно финанси за втора класическа Шкода, но ми е много мерак. Е, за сметка на това тормозя майка ми - напълнил съм кухненските шкафове с части :mrgreen: .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

................. :arrow: скоро семеисвото ще откачи с мен.....има ли и други с това заболяване :?: :?:

Състоянието ти е излечимо :mrgreen: Идва един прекрасен момент във който ти писва :evil:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето тази снимка ме радва страшно много

6%7E1.jpg

Страхотна е ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

.....има ли и други с това заболяване :?: :?:
Има ,има...........как да няма!

Аз вече 15 години се грижа за такъв "болен" a010.gif .Заболяването има малко по-друго проявление,ма симптомите са същите! :mrgreen:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мене само ми взимат клучовете от гаража и ме заплашват ако не спра да вис в гаража и не седна да уча ще ми продадат шкодето. а за 110 ако няма да го взенате вие (ти) даи некое ЛС да се разберем имам некои лев за още една шкода. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :?:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

stenly тая снимка и мен много ме радва често си я гледам на живо и се

чудя как да и го набутам на шкодето отзат :lol::lol: гумите се подават от калниците по 15 см. :D:D аз затова подхванах темата за раздувките ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Извинявам се за офтопика, но нали трябва да научим Малкия на правопис...:lol:

Малък, както е тръгнало, ще те караме май да пишеш по 10 пъти в една тетрадка всеки пост във форума, преди да го пуснеш в нета....

мене само ми взимат клучовете от гаража и ме заплашват ако не спра да вис в гаража и не седна да уча ще ми продадат шкодето. а за 110 ако няма да го взенате вие (ти) даи некое ЛС да се разберем имам некои лев за още една шкода. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :?:

Редактираната версия:

На мен само ми взимат клЮчовете от гаража и ме заплашват, че ако не спра да висЯ в гаража и не седна да уча, ще ми продадат Шкодето. А за 110-ката, ако няма да го взеМате вие (ти) - даЙ нЯкое ЛС, да се разберем. Имам нЯкоЙ лев за още една Шкода.

това беше минутката на Влади за правопис. :D

Пак се извинявам за офтопика! :mrgreen:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така става с 99 процента от темите. Заболяването е в различна фаза при различните членове на клуба. Мазета ,тавани, гаража дето си го взех навсякъде е пълно с чаркуляци

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.