Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

В сряда ми се случи леко ПТП.

Валеше дъжд, аз се бях забързал за работа, защото имаше проблеми, и както винаги се случва "който бърза бавно стига".

За втрои път на бул."В.Левски" се ударих. Направо размазах една Форд Фиеста (от най-старите). Ударих я централно отзад.

Та случката беше следната:

тръгвам от светофара на попа и пред мен беше въпросната Фиеста и точно на кръстовището с ул."Юрий Венелин" един тапунгер с джип от насрещното се опитва да прави ляв завой. По целия бул."В.Левски"(до попа) ляв завой е забранен! Та карам си аз и гледам следващият светофар свети зелено и въобще не мога и за миг да се досетя, че както си кара тоя с Фиестата ще спре рязко да даде предимство на тапунгера с джипа. Аз се движа с около 40 км/ч, пазя дистанция, и ето набивам и аз спирачки обаче на мокрото не можаха да ми захапят гумите и праааассс!!! В момента на удара да съм се движил с около 30 км/ч. Фиестата изхвърча напред и на косъм да удари и минаващия пред нея джип. Оня с джипа въобще не спря, а си продължи... Пълен нещастник!

В първият момент си викам: "лелее , сега само като погледна отпред колко ще е смачкано всичко..." Излизам и поглеждам само стъкло на ляв фар счупено,рефлектор крушка на фара дори крушката за мигача здрава, откачена броня от държачите на калниците и съвсем леко, почти незабележимо, ми се е деформирал предния капак над фара. Фиестата беше отзад цялата смазана: броня, стопове, задни калници, заден капак, шофьора чак не можа да си отвори вратата че му помагах да излезе... направо за боклука си беше таз Фиеста...

На следващият ден отидох мених си сърклото на фара, закачих си бронята и пак е пушка Фаворита.

Резултата от КАТ беше акт за "движение с несъобразена с пътните условия скорост и причиняване на леко ПТП".

Така че колеги карайте с повишено внимание и внимавайте за такива идиоти като тоя с джипа.

Публикувано

Специално по въпроса, споменахе ли на катаджийте кой е бил в нарушение, че да се спре Фиестата! Мутрето маи? :smt034 ...иии все пак карай по бавно де! какви са тез 30км/ч, ще караш с 2,3,4 и 5 ако трябва ?? Неможе така оглеждай се, може джипче да мине, а и бурканчета не липсват! МНОГО МЕ Е ЯД !!!

Публикувано

фелацията също се оказа здравичка - при подобен случай, само че аз бях набиващия спирачки отпред една кака с ауди 80 яйце се врязва в мен. Резултатът: при нея заминали пластмасовата решетка, металната :!: лайстна под нея и десния мигач. Фелациийката се отърва само с леко счупен ляв стоп и почти незабележимо (под 1 см) охлузване на ръба над задната броня. Още се чудя как ще убедя застрахователите, че може само стопа да се счупи при удар без да има други щети :)

Публикувано

разбира се че обясних на катаджията защо онзи отпред наби спирачки и че онзи с джипа е бил в нарушение.

Катаджията каза, че няма как да се оттърва без акт и каза че в тази ситуация ще ми напише най-малкото - "движение с несъобразена с пътните условия скорост и причиняване на леко ПТП". Също така катаджията каза, че този акт най-много 100лв глоба и без да ми вземат точки.

За точките малко се съмнявам защото е ПТП, ама след 6 месеца като отида до Варна да си взема постановлението от акта и талона ще я видим тази работа.

Публикувано

Rado`NRG тази Шкода която е на аватара ти я гледам всеки ден същата в Студентски град паркирана пред Айсберг (съдя по винилите) ... там някъде наоколо ли си?

Публикувано

за точките май са те изпързаляли защото по закон се взимат 3 точки за този който причини ПТП. :(

Публикувано

кофти за случката.....ама какво да се прави станалото станало.

кажи после колко пари ти е акта че винаги съм се чудил.

Публикувано

Там съм всеки ден! Ако имаш време може да се видим!

Публикувано

Всеки удар е уникален... С моя Фаворит навремето, зимата, да се прая на рацер с ръчна взех едно Толедо 1L (от първите). Ударих го с преден десен калник в неговия заден ляв :mrgreen: - резултата: Много на нула за Испанеца :oops: . Аз имах изкривен калник, счупено стъкло на фара, счупена броня, а на Торпедото нямаше и драскотина :evil: :!: Ударът беше с не повече от 20км/ч .

Публикувано
Всеки удар е уникален...

Дааам, днес и аз се убедих в това, добре че не бях с мойта кола. Бяхме със Стилото на една приятелка и една ТПЗ (тъпа ***** заспала) ни спря във бронята...резулатът - много на нула за Стилото :mrgreen: . Сега го чака само пребоядисване на бронята и може би смяна на гредата под нея, че май поддаде.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.