Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Попаднах на няколко снимки на такава Фелиция из нет-а, досега не бях виждал какво представляват но много ми хареса. Особено салона. :)

.jpg

.jpg

.jpg

.jpg

Публикувано

Супер е! c045.gif

А някакви подробности пише ли или само снимки има?

Публикувано

Пишеше, но чешкия ми е много далечен :mrgreen: а не помня сайта от който ги свалих

Публикувано

Лауринското й е кожения салон, боядисаните брони и някое друго ел стъкло/огледало. Предлага се с мотори 1.3 карб; 1.3мпи и 1.6мпи и най-често в тъмносиния цвят, който Краси е пуснал. Много редки са принципно, но в мобиле.де има 10тина такива да се продават.

П.п.: "Интересни връзки"... :?:

Публикувано

Също пръскалки за фаровете, декоративни пластмаси по калниците, джанти, airbag, споменаваше се нещо за ABS но не ми стана ясно, сигурно има. Не е в "интересни връзки" понеже нямам никакви връзки за тая Фел-а :)

Публикувано

много яка

Публикувано

Като гледам снимките ел. стъклата са ги пропуснали малко. Или пък само задните са ел. Може пък с ръчките да задвижваш динамо, то зхранва моторчетата и те отварят джама :D

Публикувано

Смях в залата...

Те на някои снимки и пръскачките на фаровете са ги пропуснали.Не разбирате, че за всяка страна, оборудването е различно: в Германия е много трудно Фелиция с ел. стъкла и климатик да намериш, в Италия ще те заровят с ел. стъкла. За чешкия пазар 90% са с пръскачки на фаровете и дори подгрев на седалките...

Публикувано
Като гледам снимките ел. стъклата са ги пропуснали малко. Или пък само задните са ел. Може пък с ръчките да задвижваш динамо, то зхранва моторчетата и те отварят джама :D

Никой не е казал че колата на снимката има ел.стъкла. Говорим по принцип. И Redline__ после много точно го написа.

Публикувано

За да не пускам друга тема да попитам тук ;)

От каде в БГ мога да си купя това:

http://images14.snimka.bg/002500559-big.jpg

В София на няколко Фели съм виждал...та ако някой знае да пише.

Публикувано

:mrgreen:

Така така....подозирах,че от там ще излезе ;)

Кажи колко трябва да се ръсна за тях :mrgreen:

Публикувано

За Фаворита ми струваха 75лв комплекта (4 броя), чаках ги... над 6 месеца :( .

Този четвъртък пътувам за Варна, в петък съм в магазина и като проуча ще ти звънна. По спомен: бяха между 80 и 90 лв, но да не те подведа :roll: ...

Публикувано

Хубава Фелка... :smt009

Публикувано

Мдааа, аз такива вежди бих искал и на 120-ката да си сложа, ама нъц, не съм виждал :( Явно някаква присадка ще трябва да се прави.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.