Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

КОЛЕГИ ДНЕС СИ ВЗЕХ ФОТО И ВЕДНАГА ДА Я СНИМАМ МОЯТА ГОРДОСТ И СЛАБОСТ http://snimka.bg/album.php?album_id=117728 ГЛЕДАМ ЧЕ В ФОРУМА НЯМА КОЛА БЕЗ ИМЕ НО НЕ МОГА ДА ИЗМИСЛЯ НА МОЯТА КАКВО ЩЕ И ТИЧА ПОМОГНЕТЕ МИ[/i]

Публикувано

цвета е готин кефи ме. гледам нямаш задна брония ако ти трябва кажи, че имам една в повече.

Публикувано

Значи ти предстои кръщане? За целта ти трябва кръсник :mrgreen: и свещенник и после......три дена яли,пили и се веселили. :mrgreen:

Публикувано

ГОТОВО ЗА ПИЕНЕТО И ЯДЕНЕТО А ЗА ЦВЕТА СИКЕНС 2 КОМПУНЕНТА БРОНЯ СИ ИМАМ НО ТАКА ПО МЕ КЕФИ ДАЖЕ ЩЕ СЕ ЗАТАПВАТ ДУБКИТЕ ЗА БРОНЯТА ХААХАХХАХА ИСКАМ И ДА И ЗАТАПА КАПАКА :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Публикувано

Цвета е готин, Малък. Ама да караш без задна броня не е добра идея, `щото, някой ако те подпре отзад отива направо в мотора ;) .

П.П. Не пиши с главни букви, че във форумите се приема като викане/крещене :) .

П.П.2 Обърни си внимание на правописа :mrgreen: !

Поздрави :) !

Публикувано
Цвета е готин, Малък. Ама да караш без задна броня не е добра идея, `щото, някой ако те подпре отзад отива направо в мотора ;) .

П.П. Не пиши с главни букви, че във форумите се приема като викане/крещене :) .

П.П.2 Обърни си внимание на правописа :mrgreen: !

Поздрави :) !

А на мен мечтата ми е да видя твоето 1000мб на живо. Направо му се възхищавам като го гледам.

Публикувано

Колеги вие не знаете каква ми е таината цел - искам някои ден да имам шкода като на ников или да е така тунингована както се е правело едно време а не като сега с гадни споилери , ако я направя така че да се исползва само за удоволствия(дрифт, ретро ралита , планински или само да се кефа ведньж седмично на полигона ) Вече вземам нештата в свои рьце-имам си оборотомер благодарение на владо говорил сьм за ролбари седалка си имам мн яка (лиген) колани ефтини си тьрся останаха ми карбове 130 мотор сухи полуоски винтилирани дискове с двоини апарати лети джанти и много други работи . еееееееееххх мечти мечти :oops: :oops: :oops:

пп тази седмица ще стиснеме рьцете с кранкенщаин за един волан

Публикувано

Пепеляшка я кръсти и почвай да й търсиш пантофки и рокли нови да стане като кукла :mrgreen:

Публикувано

еееееее

сички други шкоди с яки имена моита пепеляшка не става

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Публикувано

кръсти я Жечка, Ценка, Ганга или Йофка... :mrgreen:

пп. абе не знам на вас ама на мен ми писна някой да прави забележка на друг за правописа.

Публикувано

е трябва си защото така ще се замьрси форума ама незнам защо само на някои се прави забелешка а на други не аз се променям и мисля че пиша по добре ама като гледам колко неграмотни има

Публикувано

За името не се тревожи. То някои ден си идва изневиделица. Поне моя случаи е такъв

Публикувано

мерси аз мисля че ще има още много снимки с новото фото така че ще следите развитието ми отблизо (ако има интерес разбирасе) колега тото с теб осещам че ще се испишат много лс-та твоята вади стоиката която трябва да извади моята :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :oops: :oops: :oops:

Публикувано

Какво ще кажеш за АНАБЕЛЛА? Докато я стегнеш напълно ще я наричаш АНА, а като я достегнеш ще й казваш БЕЛЛА(хубава, красива)... 8)

Публикувано

не се притеснявай за името, Малък!

Както колегата Penaowner ти е написал - то май-май наистина си идва самó.

А ти да си я гледаш и да се грижиш за нея, за да ти е вярна дълги години и много километри! ;)

Публикувано
Какво ще кажеш за АНАБЕЛЛА? Докато я стегнеш напълно ще я наричаш АНА, а като я достегнеш ще й казваш БЕЛЛА(хубава, красива)... 8)

А като я наточиш ще й казваш АНАБОЛА!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Публикувано

по последното мнение на хашек колата ми се казва Анабел кращавката може да е на некои полигон да и скьсаме 1 чифт гуми :lol::lol:

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.