Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

ЗДРАВЕЙТЕ! Отварям тази тема, за мнението на всеки и по точно: Къде има Писти в София , където може да отидеш и да си покараш колата с удоволствие или да я тестваш (газ до дупка) , без да пречиш (много) на останалите от движението ! Знам, че темата е опасна5shocking.gif!!! Аз давам първия пример : Бояна!?

Публикувано

Бояна - НЕ. Жената се учи там да кара. А от наблюденията не е единствената. Не ти се иска да се размажеш в новобранец, нали?

Поздрави

Публикувано

освен божурище друго място аз не се сещам. преди време М-пауър пусна тема със клипче от там как е карал octavia под наем на пистата като е имало опция за каране с личен автомобил.

за друго места ще ми е интересно да науча.

Публикувано

къде по-точно е тоя полигон в Бояна, че и моята жена трябва да се учи ;) да не е пред НИМ отсечката? там карат разни донори...

Публикувано

Да там е! Правата отсечка на която се събрахме веднъж! Там става за скорост!

Публикувано

Доста инциденти стават именно на тази права! Там изобщо не е за учене! За тестване на колата Божурище е идеален вариант! За учене (кормуване) идеално място е полигона на СБА по пътя за Панчарево ;)

Публикувано

ако искаш да се накефиш на скорост земи си повече по 20лв и пали с 200 към банско. пътя е невероятен.

а и на лифта за алеко има огромен паркинг но е с грапав асфалт... ако си с широки гуми не става за ръчни. аз там замалко да се обарна по таван :( заради една цепка в афалта.

Публикувано

Някой Може ли да напише или да даде карта, как се отива до писта Божурище!

Публикувано

на метро на светофара влизаш в локалното отляво и караш няколко километра и от ляво ти се пада пистата...

свирни като ходиш може и аз да доида

Публикувано
освен божурище друго място аз не се сещам. преди време М-пауър пусна тема със клипче от там как е карал octavia под наем на пистата като е имало опция за каране с личен автомобил.

за друго места ще ми е интересно да науча.

на 31-ви (демек днес ) отварят пистата за драг рейсинг и май вече няма да има писта със завой ;)

Публикувано
Тази писта къде е! http://www.vbox7.com/play:506f2e5d

:idea: то си пише в началото на кУипчето - писта Дракон в Калояново

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.