Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Джанти BSA - мнения ( и препоръки)

Recommended Posts

Здравейте - спрял съм се на този вид джанта - BSA 15"

158.jpg

Чета разни мнения че се кривели лесно, че едва ли не баланс през седмица - и вече съм меко казано обезпокоен:)

Понеже досега не съм имал лети джанти и опита ми с тях е нулев - бих приел всякакви препоръки и мнения.

Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

15ките обикновено и нормално за тях са 7J широки, и често се вижда поради цените на подходящите гуми за тях, да са сложени със по-тесни от рода на 185 и подобни, при което гумата седи доста смешно навътре и разпъната. Та мисълта ми е, че гумите за тези джанти са доста по-скъпи като цена от 14ките с които сигурно си в момента и има голяма опасност с тези 15ки да си вкараш таралеж в гащите. Още повече се замисли и дали е нужно на такава /не спортна/ кола да се слагат широки гуми с по-голям цолаж. Някой път като се возя на разни коли съм се чудил защо имам усещането, че не вървят достатъчно за мотора си, а после видя поставените по-големи джанти и се сещам откъде идвал офекта.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

според мен най-важното е да попиташ магазина, от който ги вземаш дали джантите са одобрени от TUV, това е международна организация, която се занимава с качеството на такива продукти.Това ще ти е един вид гаранция че джантата, която копуваш няма както казваш ти да се нуждае през седмица от баланс

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

beliq_lebed - понятие си нямам как ще се държи колата :)

Джантите, които гледах са 1:1 по книжката на Шкода като параметри както казват за 15" същото важи и за гумите - 195/50 15".

Исках просто да имам летните гуми на тези джанти, а зимните на стоманените.

Нито гоня скорост нито газърлък - вярно щеше да придаде вид малко на колата :)

toto - 100% си прав, но и 100% във всеки магазин ще ми кажат, че са оригинални или, че специално за тези се изцепват, че преди 2 години май били спонсори на Минарди във Формула 1 - така, че гаранция никаква:) ( То и аз мога да стана спонсор на Минарди :) )

Има и качество предполагам - но знаем, че то струва пари - за момента не смятам да давам половината стойност на колата за джанти:)

За момента не търся ефектна изява - по скоро ефективното с приятното :)

То вече ми писна за която и да прочета - незнам си ква била, па в Турция била правена, па незнам си къде, па материал спестили, па мека - то разноглед станах:)

Май ще си взема пак 14" 185/60 гуми и ще си остана със стоманените джанти и ще си карам по старому:)

Благодаря ви за мненията

Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

BlackPearl, не съм гледал за 17" :)

Мога да ти кажа за този модел цената която ми предложиха - 175 лв.

Може и да го има и на по евтино - не съм търсил на много места.

Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

BlackPearl за 17-ки не стават, кривят се страшно много, на фабиата трябва да сложиш 205/40/17, което не ти препоръчвам за правиш с тази марка джанти ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз неведнъж се писал че съм страшно доволен от заводските си джанти и ги бих сменил със 17 пак заводски-но този модел на БСА тва графитеното много добре ще ми пасне на звяра!Жалко :cry:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.