Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Средиземноморски Шкода фенове

РусенскоВарено

Recommended Posts

Стана днес на въпрос, в един мой разговор с vasilisa, че на остров Малта Шкода е на особена почит. Предлагам ви да се уверите сами.

http://www.freewebs.com/skodaclubmalta/

Поздрави.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега Pow, сладък саламе, когато Odin прасна една снимка на 2 Шкоди - един Рапид и една 120-ка една до друга с обратен волан кой мислиш, че му ги предостави??? Снимката беше от Малта, не можех да повярвам, че мога да видя Рапид с обратен волан, пък до него и една 120-ка :mrgreen:

Фелицията беше като истински Volkswagen - абсолютна народна кола, тя и Фаворита, няколко Формана просто бяха най-разпространените Шкоди. И ми направиха медения месец по-приятен ;) :mrgreen:

Нямаш идея колко Шкоди се движат там - особено за мен беше супер чудно как има толкова много при положение, че са с обратен волан и че имаше много от задните двигатели по пътищата. Островът не е голям, населението не стига и за четвърт София - все още нямат 400,000 и екскурзоводката ни обясни, че на практика всичко е внос и ако нямат туризъм - нямат нищо! Та затова отдавна са се ориентирали към правилната марка ;)

Сега ми даде домашно да я намеря тая снимка....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Брей брей много добър линк. Една лоша шкодичка не видях.. всяка все повече ми харесваше ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега Dereal. ако хубаво беше зачел поста ми, щеше да видиш, че всъщност имам идея колко Шкоди се движат там, гледал съм ги 45 дена подред, всеки божи ден, от King's Arms през Msida, та чак до Valetta. След разговора ми със Васко и неговия възторг от многобройните Шкоди и техни фенове на такъв малък остров реших да споделя информацията със всички колеги тук. Това е. А за снимките, които си дал на колегата Odin - не мога да знам, не съм ви майка, големи хора сте, за да ви вися на главите и да ви следя кви ги вършите. :mrgreen:

Поздрави.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мръсник, не бил ни майка ;) Много ясно че не си :!: Пък като намеря снимката - ще я пусна. Жоро беше особено ентусиазиран, чак аз се зачудих толкова ли съкровище намерих. Ама айде, нема се караме.

Пуснал си линк, сега остава да им отидем на гости :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.