Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

здравейте,имам въпрос.понеже скоро разбрах че има събори на феновете на шкода и от скоро съм регистриран в този сайт.искам да ви попитам кога и къде ще има събор тази година.четох нещо за соколски,но не знам това къде е.

Публикувано

Става дума за Соколски манастир.Намира се на 10тина км от Габрово в посока "Етъра".

Публикувано

оле.аз съм от габрово и не знаех че там се прави събора на шкодите,мойе ли да ми кажете само на 1,2 и 3 май ли ще бъде?

Публикувано
оле.аз съм от габрово и не знаех че там се прави събора на шкодите,мойе ли да ми кажете само на 1,2 и 3 май ли ще бъде?

1, 2, 3 и 4 май (отсега си отмятам в календара оставащите дни до тогава :D ). В раздел "Срещи" има цяла тема посветена на събора. ;)

Публикувано

благодаря ви колеги за информацията.тогаж ще се видим там. :D

Публикувано

Абе да не объркам някой, ама Миро като резервираше Манстира, на 1.05.2008 май беше запазен целия! И ние сме от 2ри, но нека той да потвърди...

Публикувано

Всъщност Коко, прав си. На първи май могат да пристигнат палаткаджиите, ние с нощувките в манастира сме от втори :) . Поне така е написал Миро в темата за събора :)

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.